Nieuwe locatie Relax yoga

Vanaf woensdag 5 juni 2019 is de Relax yoga groep van locatie Astronaut 12 Amersfoort naar een nieuwe locatie verhuist.

Meer dan een jaar was A-Dance ons yoga thuis op de woensdagochtend. We hebben daar een heel fijne plek gehad met lieve mensen om ons heen. Dan is het altijd wat lastiger om een nieuwe weg in te slaan. Wanneer ik keuzes uitstel helpt mijn lichaam een handje om toch tot actie over te gaan. Op een bepaald moment werd mijn hoofd even aan kant gezet en namen mijn hart en mijn buik het over. Tijd voor een nieuwe plek! Fijn toch, dat wijze lichaam.

Op dezelfde manier is de keuze gevallen op &JOY Amersfoort als nieuwe locatie.

Mijn hoofd, hart en buik gingen jubelen toen ik het erf van de boerderij op liep op zoek naar Sam.

Sam is samen met Arnoud initiatief neemster van &JOY Amersfoort. &JOY biedt een mooie plek voor yoga docenten en andere prachtige bewustwordings- en ervaringsinitiatieven.

De studio bevindt zich op de hooizolder van de biologische balans boerderij Het Derde Erf.

Ik loop de trap naar de hooizolder op…ja, de deur is open, geen Sam. Even een stiekem kijkje nemen……wauw, wat een mooie rustgevende ruimte met warme uitstraling. Zelfs de yoga materialen zijn in de kleur, die bij Moyo past.

Eerst maar even Sam zoeken. Als ik haar bel, blijkt, dat ze heerlijk aan een kopje koffie zit met verse boerderij melk in het Theehuis (met ook koffie dus). Daar worden we hartelijk en enthousiast geholpen. Ik voel mij meteen thuis. Hier kun je jezelf zijn.

Met Sam loop ik terug na de koffie naar de studio. We hebben een fijn en inspirerend gesprek. Ze vertelt mij over de boerderij, de studio, de andere docenten en workshop leiders, over de koeien en het weiland achter op het erf. Vanuit de studio kun je de koeien zien, als ze in de stal staan, door het raam. Als het lekker weer is, kun je met een buiten matje in een van de weilanden de les doen! Naast het klompenpad. Na de les kun je dus ook nog een mooie wandeling maken over het klompenpad, of door het bos naar de korte duinen lopen aan de overkant van de boerderij.

Dit is geen gewone yoga studio! Dit is een belevenis! Elke week vakantie, elke woensdag een doordeweekse retreat van een uur en een kwartier! Wat een cadeau.

Sam zegt, laat het maar even bezinken en dan hoor ik het wel……ah ja. Is goed hoor, maar mijn hele zijn had de keuze al gemaakt. Soms is het niet zo moeilijk.

We hebben er nu alweer 7 weken op zitten op de nieuwe locatie en het bevalt zeer goed. Hier strijk ik voorlopig neer en maak ik nieuwe plannen. Workshops, dag retreats en mooie wekelijkse lessen. Tot aan 31 juli en dan even vakantie! En laat dan de zomer maar losbarsten! 28 augustus ben je weer welkom voor een zomerse Relax yoga les.

Wanneer je hebt ervaren, wat Relax yoga voor je kan betekenen en je hebt gemerkt dat je ontspannen kunt meebewegen met wat er op je pad komt, dat je je beter kunt focussen en concentreren, dat je je vrijer in je lijf kunt voelen en de signalen van je lichaam voelt, hoort en kunt verstaan, wie weet wil jij dan wel wekelijks blijven komen op deze mooie plek.

Voor je wekelijkse break in de week, vakantie gevoel en het wekelijkse retreat gevoel.

Relax yoga op woensdagochtend van 11:00 tot 12:15 uur

locatie &JOY

Birkstraat 125 te Soest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches