De Facebook Moyolife community

 Blijf fit, soepel en in balans met de Moyolife community!

Vrij zijn in je lijf geeft rust in je hoofd. De maatregelen rondom het corona virus vragen echter veel van je. Het belemmert je in je zijn en het geeft je tegelijkertijd rijkdom en de mogelijkheid om jezelf positief te ontwikkelen. Het is in ieder geval voor de meesten van ons een rollercoaster.
 
Hoe blijf je dan toch in balans?
Wanneer je nieuwe manieren van fit, soepel en in balans te blijven moet ontdekken, kun je wel wat hulp en tips gebruiken. We hebben elkaar nodig!
In deze groep stimuleren we elkaar, beuren we elkaar op en geven tips aan elkaar. Met respect en zonder oordeel.
Geen discussies over wat waar is of wat niet. Geen complot theorieën. We lift each other up!
Van team Moyolife in de Ommetjes app tot spontane lunch yoga filmpjes en meditaties, tips voor de beste boeken, manieren om jezelf me-time te gunnen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbod van Moyolife.
Deel je met me mee?
 
In de zo genoemde Gidsen vind je alle videootjes handig bij elkaar. Heb je zin in een korte yoga break? Kijk in de Gids Yoga. Wil je liever even energiek je haren los? Dans mee met de Gids Dansend het weekend in!
 
Een keer in de twee weken dansen we live online op vrijdag om 16 uur met elkaar Dansend het weekend in. Verzoekjes zijn welkom. Dans jij een keer mee?
 
Ik hoop op een interactieve groep, waar we allemaal profijt van hebben.
Je vindt de Moyolife community hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moyolife draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches