Gewoon ’n heerlijk weekend Domburg

Van 18 tot en met 20 juni kun je je terugtrekken in een prachtig gerestaureerde boerderij in Domburg. 

Genieten van yoga, meditatie, ontspanning, klankschalen massage, (h)eerlijk eten en uitwaaien op het strand in de Zeeuwse frisse lucht. Kortom: totale ontspanning! Bijkomen is wel op zijn plaats, van waaruit je weer positief vooruit kunt kijken: een nieuw begin!

Hoe fijn is het om bij te komen op een mooie, rustgevende plek vlakbij de zee? De zee is een magische plek om dingen op haar plaats te laten vallen, zonder er veel voor te hoeven doen.

Bijkletsen met mensen om je heen, die hetzelfde zoeken als jij. Met respect voor ieders keuze kun je samen op de fiets stappen, een wandeling maken naar het bos of de duinen of lekker lang natafelen. Je kunt uiteraard ook alleen op stap als jij je even terug wilt trekken.

En natuurlijk zijn er voldoende momenten voor introspectie en bewustzijn bij de yoga sessies, meditaties, ontspanning en klank.

De yoga studio heeft prachtig uitzicht over het weiland en als het weer het toelaat, wandelen we naar het strand voor een bijzondere yoga ervaring aan zee. 

Hier vind je meer informatie over dit weekend retreat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches