Goede Voornemens Korting

Het einde van het jaar is in zicht. De dagen worden korter. We keren ons wat meer naar binnen en bereiden ons voor op de feestdagen. Je omringt je met mensen, die je na staan. Je inner circle.

Onze liefde en genegenheid uiten we door cadeautjes en attenties voor elkaar uit te kiezen, met zorg. Je luistert naar elkaar en bent sensitief op wat de ander leuk of fijn zou vinden. Of wat er het afgelopen jaar is gewenst, al een paar keer voorbij gekomen, maar niet aangeschaft of georganiseerd. De stap is niet genomen.

Zo’n stap zou kunnen zijn om nu eens echt wat meer aandacht te hebben voor zichzelf. Wat me-time en ontspanning in te bouwen. Hoor jij dat weleens in jouw inner circle? “Oh, ik zou nu toch eens echt tijd voor mijzelf moeten inplannen”.

Of denk je het zelf weleens? Heb je misschien al goede voornemens in deze richting of al eens gehad, maar komt het er maar niet van?

Misschien is het dan nu tijd om 5 lessen Relax yin yoga op je verlanglijstje te zetten of als cadeau aan een geliefd iemand te geven!

Relax yoga op woensdagochtend van 11:00 tot 12:15 uur van Astrid Ogelo van Moyo Coaching en Yoga locatie Studio &JOY Amersfoort aan de Birkstraat 125 Soest.

Om het extra gemakkelijk te maken om dit als mooi cadeau te geven of te vragen heeft Moyo Coaching en Yoga een mooie Goede Voornemens Korting.

Goed voor 25% korting!

Met deze code krijg je bij het afrekenen de korting:  26R5AC52

Hiermee kan de toch al zo voordelige 5 lessen kaart van € 35,- nog voordeliger voor een feestprijs aangeschaft worden! De Goede Voornemens Korting van 25% is ook geldig voor een Losse les van € 12,50.

De Goede Voornemens Korting is geldig van 18 november tot 31 december 2019. Je kunt dus tot het laatste uurtje van 2019 je goede voornemen omzetten in een concrete actie, die ervoor zorgt, dat je het ook echt gaat uitvoeren!

Wanneer je begint met de 5 lessen of je losse les verzilverd bepaal je zelf. Je kunt als gever een extra zetje in de goede richting geven door een startdatum aan mij door te geven bij “notities” in het afrekenscherm, of ik mail na aanschaf van het cadeau naar het mailadres, wat is achtergelaten om een startdatum af te spreken.

Omdat je ook echt het cadeautje fysiek wilt geven of ontvangen natuurlijk, maak ik er een mooi pakje van, wat je door de brievenbus krijgt in een discreet omhulsel.

Koop hier je 5-lessen cadeau.

Koop hier je losse les cadeau.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches