Korting op klankschalenmassages

Vanaf juni 2020 heb ik een actie lopen bij Social Deal. Een klankschalenmassage van 75 minuten voor €19. Binnen een paar maanden was de deal van 100 vouchers uitverkocht!

Dat snap ik wel. 
Het is een prachtige voordelige manier om zo’n massage eens uit te proberen en te ervaren wat het nou eigenlijk is. Er hangt toch nog steeds een soort van zweverig “Jomanda” sfeertje omheen. En ook dat snap ik, want met termen als klank healing en energetisch reinigen spreek je niet iedereen aan. En dat is jammer, want het is een heel down to earth methode om een lichamelijke sensatie teweeg te brengen, die je kan helpen te ontspannen.

Op mijn Facebook pagina heb ik onlangs een videootje gepost, die een klant bij mij maakte na de massage. Ze vroeg hoe het kon, dat ze een soort kippenvel van binnen kon ervaren.
Daarop heb ik water in een van de klankschalen gedaan en met de klopper langs de schaal gestreken. Wat er dan gebeurt is magisch en verklaarbaar tegelijk. Het water wordt in beweging gezet en gaat uiteindelijk bruisen.
Als je dan bedenkt, dat ons lichaam voor zo’n 70% uit water bestaat, dan weet je, wat de trillingen van de klankschalen teweeg kunnen brengen in jouw lichaam. Water draagt en verspreid de impact (denk aan een steen in het water gooien en de rimpeling, die dat teweeg brengt). Daarom voel je de sensatie door je hele lichaam. 

Tijdens de massage kun je steeds dieper wegzakken in de ontspanning tot aan de meditatieve theta staat van bewustzijn of de slaap. Geen nood, ik maak je met alle liefde en mildheid weer wakker.

Vele mensen die het hebben ervaren sturen mij naderhand een berichtje, zoals bijvoorbeeld deze:

“Wat een heerlijk na-effect had jouw klank massage en liefdevolle aandacht! Een heel ‘stil’ lichaam, zalig. Dankjewel voor dit grootse kado!”

Omdat ik zo enthousiast ben over het geven van de klankschalenmassages, geef ik iedereen, die bij mij voor de eerste keer een afspraak maakt voor een dienst van Moyolife via het “Afspraak maken” systeem op de website, een mooie korting van maar liefst 25% op een klankschalenmassage van jouw keuze!

Spreek je met mij voor de eerste keer af voor een massage bij jou thuis, wat niet kan via het Afspraak maken systeem, dan stuur ik je de kortingscode handmatig toe. De code kan eenmalig gebruikt worden bij het afrekenen van alle opties, die er zijn voor de klankschalenmassages. 

De aanbieding geldt dus als je al eerst een andere dienst hebt geboekt bij Moyolife (uitgezonderd de Gewoon ‘n heerlijk dag of weekend retreat of de yoga lessen bij Pop-up yoga).
Die eerste dienst kan een klankschalenmassage, coaching, mindful yoga walk of kennismaking zijn.

Je vind hier de verschillende klankschalenmassage mogelijkheden.

Vanaf juni is het weer mogelijk om een klankschalenmassage in te plannen. Doe het nu! Dan heb je iets bijzonders en fijns in het vooruitzicht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Moyolife draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches