Mindful yoga walk

Zeg nou zelf…het is allemaal niet makkelijk geweest het afgelopen jaar en aan deze tijd van lockdowns,  thuis werken, je kinderen lesgeven en vierkante ogen van alle online vergaderingen, bijeenkomsten en sport komt nog geen einde. 
Ja, positief blijven en vertrouwen hebben is belangrijk. 
Soms is het echter wel heel lastig om deze mindset te vinden en te behouden.

Ben je geen fan van online yoga lessen? Of houd je het niet vol om digitaal mee te doen? Mis je je wekelijkse body mind moment? Houd je van wandelen, buiten zijn, yoga, qigong en meditatie?

Reken af met stijve spieren en nek-schouder klachten , beweeg en wandel met plezier, kom weer helemaal tot jezelf met mindful momenten én doe yoga houdingen in de natuur.

Belinda deed een Mindful yoga walk in de bossen van Soesterberg:

“Mindful yoga walk met Astrid is terug gaan naar jezelf. Ik kon de kracht en energie, die ik even kwijt was, weer ervaren. Daarom moet je dit ook regelmatig doen. Net als met je conditie; je moet het bijhouden. Na de wandeling met Astrid voelde ik weer, dat ik niet alleen die stress in mijn hoofd was, maar ook positieve energie! Daardoor kon ik volledig genieten van de yoga en Qigong flows. Het was heerlijk.”

Op deze site lees je alle informatie over de Mindful yoga walk.

De Mindful yoga walk kan ingepland worden op woensdag ochtenden van 10:00 uur tot ongeveer 11:30 uur of in het weekend. Je kunt zelf hier een afspraak inplannen voor je Mindful yoga walk. Ik neem na jouw boeking en planning  contact met je op om een locatie af te spreken.

Ik kan met max 2 personen op dit moment op pad, vanwege de corona maatregelen. Wanneer de maatregelen veranderen pas ik dat aantal aan.

Wees er snel bij, gezien de maatregelen is er beperkt plek en zit het snel vol. Vanaf mei is de Mindful yoga walk weer in te plannen!

Ik kijk naar je uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches