Relax yoga

  1. Reguliere lessen Balansstudio en Sana Vitala. Lees verder…

Alle binnen lessen liggen stil in ieder geval tot 1 juli.

Of en hoe de lessen na 1 juli op deze locaties doorgaan is nog onduidelijk. Ik houd de Relax yogi’s die les krijgen bij de Balansstudio zelf op de hoogte.

De Relax yogi’s die les krijgen van mij bij Sana Vitala worden op de hoogte gehouden door Janine van Sana Vitala middels haar Nieuwsbrief. Wil je dus weten of je daar nog Relax Yoga kunt gaan doen in de toekomst, dan raad ik je aan de Nieuwsbrieven te lezen van Sana Vitala.

Mocht er tussen nu en 1 juli een mogelijkheid voorbij komen, die Moyolife, mij, beter past dan de Balansstudio en/of Sana Vitala, dan zal ik daarvoor kiezen. Wat mij betreft ligt alles op dit gebied ook open. Ik besef mij, dat dit misschien niet geruststellend en duidelijk is, maar zo is het J. Wanneer er een andere locatie in zicht is, kan het ook zijn, dat een startdatum voor een verandering na 1 juli ligt.

 

  1. Online video lessen, Zoom live lessen, Relax yoga in het Park lessen. Lees verder…

Vanaf 15 maart ben ik overgestapt op video lessen Relax yoga. Op mijn kakelverse You Tube kanaal vind je openbare video’s van tutorials voor bepaalde yin yoga houdingen, meditaties en adem oefeningen. Deze zijn gratis te bekijken. De video lessen van 30 en/of 60 minuten kun je doen door een (online) 10-strippenkaart te kopen op de website van Moyolife: www.moyolife.nl/winkel

Elke strip is goed voor 30 minuten les. Ik maak elke week nieuwe video’s, in ieder geval tot 1 juli. Wil je een video les doen, dan stuur ik je de link voor de verborgen video en schrijf de les af op je strippenkaart.

 

Deze strippenkaart kun je ook gebruiken voor de Zoom live Relax yoga lessen, die ik aankondig in een Facebook event en voor de Relax yoga in het Park lessen, die ik ook in een Facebook event aankondig.

Deze laatste lessen kun je ook meedoen met een (online) losse les Relax yoga, tevens te vinden in de webwinkel.

Heb je geen Facebook? Houdt dan de agenda op mijn website in de gaten: www.moyolife.nl/agenda

 

  1. Relax yoga XL “Midsummer” 21 juni Lees verder…

De populaire Relax yoga XL events in de Balansstudio in Soest zitten altijd lekker vol. Op de speciale datum 21 juni, de dag van de Zomer Zonnewende, zou er een Relax yoga XL zijn afgestemd op het element Vuur van de 5 elementen theorie uit de Chinese visie op gezondheid. Met als gezellige afsluiting een gezamenlijke lunch afgestemd op dit element. De datum kroop dichterbij en na het uitstellen van de Relax yoga XL in maart, moest ik iets beslissen over deze editie. Dat heb ik gedaan! En ik ben er eigenlijk best blij mee en heb er zin in!

 

Op 21 juni is er van 10:00 tot 12:00 uur een 2 uur durende yin yoga les in de wei bij de Balansstudio. Afgestemd op het element Vuur en de Zomer Zonnewende. Heerlijk buiten er helemaal uit. Van een wat actievere yin flow naar de hart openende meditatieve yin yoga.

Teveel zon? Dan gaan we het bos in. Te koud of regen? Dan gaan we voor een volgende keer.

We maken gebruik van de speciaal voor ons gemaaide wei (zonder koeien) van Het Derde Erf. We kunnen de Balansstudio gebruiken om naar het toilet te gaan en water en thee te pakken. Ik zorg voor een versnapering, de lunch laten we deze keer achterwege. Dat wordt vast een heel bijzondere ervaring! Doe je mee? Koop je ticket in de webwinkel! Voor € 27,- ga jij dit avontuur aan. www.moyolife.nl/winkel

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches