Online Thuis Retraite - Moyolife

De Moyolife Online Thuis Retraite

Een ontspannen me-time weekend in je eigen omgeving

 

NU VAN €49,95 VOOR DE INSTAP PRIJS VAN €19,95 MET EEN JAAR LANG TOEGANG!

Even weg van alles en toch thuis

Heb je altijd al eens willen meedoen aan een retraite? Een retreat voor je zelf? Tijd voor rust, bezinning en je terugtrekken uit je dagelijkse routine? Misschien wel helemaal in stilte willen zijn een weekend lang? 

Er is zoveel aanbod voor een weekend, een dag, een week jezelf even terugtrekken in eigen land of in het buitenland. Helemaal fantastisch en misschien doe je dat nog wel eens, of ben je er voor aan het sparen, maar wil of kan je het niet nu doen. 

Terwijl je die me-time wel nu nodig hebt!

Dan heb ik voor jou de oplossing!

Een online weekend thuis retraite.
Bekijk mijn filmpje voor meer informatie over deze retraite. Ik vertel je er graag over.

Een vrijdagavond, zaterdag en zondag helemaal voor jezelf

of je doet een hele week elke dag een beetje...

Het is aan jou. In deze online retraite kun je namelijk zelf de volgorde bepalen en zo doen waar je zin in hebt, op het moment, dat je er zin in hebt.
Natuurlijk kun je ook de volgorde van de online omgeving aanhouden.
Wat kun je dan zoal kiezen? Een greep uit het aanbod:

Rustige yoga lessen. Ook geschikt als je nog nooit yoga hebt gedaan.
Jezelf weer eens verliezen in een verhaal.

Pak eens een boek of schrijf van je af!

dat is lang geleden...

Pak eens een boek. Dat boek, wat al heel lang op je nachtkastje ligt, of wat je eigenlijk al een jaar op je verlanglijstje hebt staan. Gun jezelf de tijd om je te verliezen in het verhaal. Nee, geen zelfhulp boek of interessante inspiratie voor je werk, maar die roman, spannende thriller of biografie. Een boek, waar je bij kunt wegdromen en de tijd vergeten.

In de online weekend thuis retraite staat lezen op het programma. Misschien een goede stimulans om het deze keer dan ook echt te gaan doen. Kun je het daarna, als je dat fijn vindt, lekker afvinken.

Ook word je gestimuleerd om dagelijks te schrijven. Journaling. Je vindt een document met tips om op gang te komen. Mocht je niet zo’n schrijver zijn, dan raak je op deze manier misschien toch iets nieuws aan in jezelf.

"ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang"

De online weekend thuis retraite helpt je even pas op de plaats te maken.

en we hebben allemaal wel eens die hulp nodig

Natuurlijk kun je op vele manieren zelf een ontspannen weekendje organiseren. Daarna kun je er weer helemaal tegen aan! Wat maakt dit dan anders? 
Misschien heb je weleens een online yoga les gedaan en een meditatie app gedownload. Wanneer maak je er gebruik van? Waarschijnlijk tussen de bedrijven door, of snel voor het slapen gaan of voor je naar je werk gaat. 

Wanneer heb je voor het laatst 24 uur je eigen dag bepaald?
Twee dagen helemaal in contact met jezelf gevoeld, waar je behoefte aan had?
Wees eens eerlijk.

Doe eens gek. Gooi je haar los! Ga out of your box! Teken en schilder, ontmoet weer het kind in jezelf. Verzorg jezelf met een heuse wellness in je eigen badkamer. Volg de online yoga lessen en zink helemaal weg in meditatie of de ontspanningsoefening. 

Door de Moyolife online weekend retraite maak jij tijd voor jezelf. Je krijgt tips om alles zo voor jezelf te faciliteren, dat je er echt kan zijn voor jou. Ik wed dat je dat heel goed kunt gebruiken.

Wees weer eens creatief! De online retraite geeft je tips hoe.

overal te volgen

Deze online retraite is overal te volgen, zolang er wifi is. Behalve thuis kun je de retraite dus meenemen waar je wilt!betaalbaar

Een weekend retraite was nog nooit zo betaalbaar!
Nu zelfs voor €19,95 in plaats van €49,95!
Jouw feedback en een review worden erg gewaardeerd.een jaar lang toegang

Behalve dat je deze mooie korting krijgt, heb je ook nog een jaar lang toegang tot de retraite, die steeds weer vernieuwd en aangevuld wordt.

Je kunt de retraite natuurlijk ook met iemand samen doen!

Waar maak jij die heerlijke lange wandeling met loopmeditatie?

samen of alleen

De retraite kun je natuurlijk ook samen met iemand doen. Vanaf je mobiel de loopmeditatie zachtjes aan in het bos, de ochtend intentie meditatie doen en delen wat jullie intentie is voor die dag. 

Het kan allemaal!

Voor mij is het allerbelangrijkste, dat een weekend me-time, je kunnen terugtrekken en weer in contact komen met wat en wie jij van nature bent, voor iedereen toegankelijk is.

Dat is de grote waarde, die ik met jou wil delen.

Hoe gaat het in zijn werk?

en dan nu even praktisch

Hoe kun je met deze mooie online weekend thuis retraite beginnen?

1.

Online betalen

Je kan simpel en gemakkelijk met iDeal betalen.

2.

Ontvang een e-mail

Na betaling ontvang je binnen 5 minuten een e-mail met je inloggegevens.

3.

Begin met je weekend thuis retraite

Daarna kan je gelijk starten met de online retraite. Bedenk wel, dat je zelf de materialen nog in huis moet kunnen halen. Enige voorbereidingstijd is wel nodig.

Wie is je gastvrouw?

over mij

Tijd om iets over mijzelf te vertellen. Ik ben Astrid Ogelo en in 2016 startte ik mijn holistische coachingspraktijk Moyolife. De aanleiding was mijn eigen ervaring met yoga, mindfulness, ademhaling en meditatie tijdens het herstel van een flinke burn out. De rust en ontspanning, acceptatie en ruimte die ik nu kan geven aan dat wat er is geeft mij, wat ik gekscherend noem, een soort “zendingsdrang”. Nou ja, ik neem je graag mee in de wereld van vrij zijn in je lijf en rust hebben in je hoofd. Naast holistisch coach ben ik gediplomeerd yin yoga en mindfulness/meditatie docent en geef ik klankschalenmassages en concerten. In januari 2021 startte ik de Dru yoga docenten opleiding.

Samen met soul sister Sam organiseer ik Gewoon heerlijke yoga retreats op sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. Je vindt er alles over bij het onderwerp Retreats

Toen corona zijn intrede deed in de wereld ben ik begonnen met het stap voor stap opbouwen van deze online thuis retraite. 
Het is een project in beweging. Elke keer komt er weer een mooi onderwerp, een nieuwe yoga les, een andere meditatie bij. Alles is altijd in beweging!

Voorop staat voor mij, dat ik plezier beleef aan het maken ervan, zodat dat online bij jou doorwerkt in jouw eigen weekend thuis retraite.

Astrid Ogelo

Ervaringen met yoga van Astrid

Ik heb er zin in!

hoe kan ik deelnemen?

Hier kun je jouw weekend me-time bestellen.

Online weekend thuis retraite

49.95
19
95
  • video yoga lessen en geleide meditaties
  • luister bestanden ontspanning en wandelen
  • downloads journaling tips, recepten wellness, yoga informatie en creatieve inspiratie
  • gezond zoet verwen recept
  • en nog veel meer
  • een jaar lang toegang tot online retraite
aanbieding

Wil je contact met mij?

misschien is er iets niet duidelijk, of werkt het niet zoals het zou moeten. neem dan gerust contact met mij op.

Stel je vraag via het onderstaande formulier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Moyolife draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders