Rust Ruimte en Regie - Moyolife

Holistisch lifecoachingtraject

Ben je klaar voor een transformatie? 
Verlang je naar rust, vitaliteit en invloed op hoe je je voelt?

In dit coachingtraject help ik jou te worden, wie je wilt zijn. Dit is een diepgaand traject voor blijvende verandering.
De uitweg naar verbinding met jezelf en anderen en weer genieten van je leven.

Opnieuw verbinden met jezelf

Wat je ook probeert, niets lijkt te helpen. Hoe kun je weer opladen?

In het holistische life coaching traject “rust, ruimte en regie’ ga je samen met mij op onderzoek uit naar hoe jij rust, ruimte en regie in je leven kunt gaan ervaren. Ben jij intens moe? Voel je de voortdurende druk om ‘het’ goed te doen? Leef je met onrust in je lichaam en in je hoofd? Krijg je steeds meer klachten waar geen medische verklaring voor is?

Er zijn periodes dat een yogales, extra supplement of meditatie tijdelijk verlichting brengt, maar geen blijvende verandering. Echt naar binnen kijken en op zoek naar wat er achter de voor jou bekende oplossingen verborgen ligt, op een dieper niveau, is iets wat je tot nu toe niet hebt willen of durven aangaan.

Met rust.ruimte.regie. coaching gaan we het samen doen. Aan het einde van dit traject voel jij je zeker, dichtbij jezelf, rustig en kalm. Met een groot bewustzijn, een ruime blik en vanuit persoonlijke vrijheid maak je keuzes, die je verder brengen in de richting van je doel, je missie, je hartsverlangen.

diep-niveau-coaching

Diep niveau Coaching

Wat bereik je met dit coachingsprogramma?

De titel van mijn coachingsprogramma verklapt het al; meer rust, ruimte en regie. Je wilt je lichamelijk en mentaal vitaal of vitaler voelen, zodat je weer in verbinding met jezelf en anderen kunt genieten van het leven.

Na de coaching voel je je zeker, dichter bij jezelf, rustig en kalm. Je bent in staat jezelf door lastige periodes of momenten te dragen en daarbij liefdevol met jezelf om te gaan. Dat heeft een positief effect op je stress level, wat weer een positief effect heeft op lichamelijke klachten of chronische aandoeningen. Een algehele ontspannen levenshouding geeft ruimte voor vreugde en plezier in je leven. Je leert van jezelf te houden en dat is het startpunt van een ontspannen levenshouding.

Alleen als je je hele zijn als mens meeneemt in de genezing, de heling, zal je rust, ruimte en regie ervaren. Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Bij holistische coaching wordt de mens als één geheel gezien, waarbij lichamelijke, psychologische, sociale en spirituele facetten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.

Stop met pleisters plakken op slechts één facet van jouw hele zijn en ga voor een gezond, vitaal en gelukkig leven.

Inhoud coachingstraject

Rust

We zoeken samen de ultieme manier voor jou om volledig te kunnen ontspannen, uit te rusten en op te laden. Met behulp van ademtechnieken, een yoga sessie, klanksessie, lichaamsgerichte tension release technieken, met mindfulness en meditatie. Eerst jouw zenuwstelsel weer wat meer in balans brengen. Dat geeft een gevoel van veiligheid voor jouw hele systeem.

Ruimte

Vanuit een veilige basis begeleid ik je met diverse coachingtechnieken, zoals gesprekken, huiswerkopdrachten, yoga en visualisatie. We verruimen samen je comfortzone voor nieuwe inzichten en kansen. Op jouw tempo tussen veiligheid en het ongemak van iets nieuws, ondersteun ik je bij weerstand, help je in de spiegel te kijken en begeleid je bij het loslaten van het verleden, zodat ruimte ontstaat voor groei en herstel.”

Regie

Wanneer je weet, wat werkt en waardevol is om te gebruiken, kun je leren dit bewust in te zetten. Door te oefenen in ongemakkelijke situaties, of in relatie met iemand, die je triggert, leer je, dat je de regie kunt herpakken en behouden. Je bent flexibel en leert soepel mee te gaan op de golven van het leven of juist dichtbij jezelf te blijven en een oog in de storm te creëren. Ook als je de onrust zelf creëert, kun je jezelf vergeven, omarmen en weer opstaan.

‘Als onrust zich aandient, is dat een signaal van een uit balans geraakt zenuwstelsel. In onze maatschappij wordt vaak overmatig de ‘actiestand’ benadrukt, waardoor het steeds lastiger wordt om tot rust te komen. Door voortdurend bezig te blijven en emoties te onderdrukken, wordt de weg naar innerlijke rust en herstel uiteindelijk afgesneden.’

0 + Jaar
Ervaring
Binnen 0 Maanden
Ervaar je veranderingen
0 +
Mensen gecoached

Over Astrid Ogelo

Eerlijk, confronterend en oplossingsgericht met een altijd positieve insteek

Astrid is een ervaren coach met meer dan 25 jaar ervaring, waarbij ze haar deskundigheid uitbreidde door diverse groepen en individuen te begeleiden, waaronder vluchtelingen. In 2015 belandde ze in een burnout, wat leidde tot een tweejarige zoektocht naar rust en herstel. In 2017 confronteerde de ernstige ziekte van haar man haar met levensonzekerheid. In deze crisissituatie ontdekte Astrid het stille oog in de storm, dat altijd in haar aanwezig was. Met bijna drie decennia ervaring heeft Astrid een missie om mensen bewust te maken van de kracht van zelfliefde en de impact van keuzes in elke situatie. Haar holistische aanpak, gevormd door expertise in yoga, het energetische lichaam, en de connectie tussen lichaam en geest, maakt Astrid een authentieke en inspirerende coach.

Mijn missie is om mensen te laten voelen dat ze hun belevingswereld creëren met de keuzes die ze maken. Dat doe je namelijk altijd. Ook nu. Ook de belevingswereld waar je je nu in bevindt en waar je je niet gelukkig bij voelt, heb je zelf gecreëerd door je keuzes. Keuzes hebben gevolgen namelijk en die gevolgen zorgen voor een beleving. Je kunt niet creëren wat er gebeurt om jou heen, met een ander, of wat je wordt aangedaan door een ander. Wel hoe je ermee om gaat.

Spiritueel, warm en nuchter

Opleidingen:

Kenia - inspirerend en confronterend

Het

holistische coachingtraject kun je ook in Kenia volgen!

Kenia is rauw en zacht, back to basic en vol met luxe en comfort, confronterend en omarmend. De ideale plek op aarde om een reis naar binnen te maken. Naar wie jij in oorsprong bent.

De ideale plek ook om het holistische coachingtraject rust.ruimte.regie te volgen. Een diepe, intensieve, transformerende en onvergetelijke reis. Een prachtige investering in jouw levensgeluk.

Je bent bij mij in Kenia te gast, met mij als jouw coach 24/7 aanwezig. De Moyo Homestay in de plaats Kisumu dient als jouw thuis tijdens deze holistische coachingsretraite; een huis met een ziel. Met liefde en stapje voor stapje hebben mijn man en ik dit thuis opgebouwd, en het biedt nu alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf: rust, ruimte, een comfortabel bed, warm water en een goede internetverbinding. Op het prachtige dakterras geef ik tijdens jouw verblijf yoga- en meditatiesessies, kun jij je eerste kop koffie of thee drinken en genieten van de zonsondergang voor je gaat slapen. Ons huis, gelegen op een heuvel dichtbij de luchthaven van Kisumu, biedt een veilige plek om thuis te komen, met de zachte bries van het meer, Afrikaanse ritmes en geluiden op de achtergrond en kun je genieten van de Keniaanse keuken, klaargemaakt door onze creatieve en innemende kok Phanuel.

Kenia is niet altijd comfortabel; er zijn tegenstellingen, grote verschillen tussen rijkdom en armoede, de cultuurverschillen kunnen groot zijn en de gewoonten even wennen. Juist deze uitdagingen geven je de impuls om te groeien. Omdat ik precies weet, hoe het is om hier jezelf tegen te komen, zet ik alles wat Kenia biedt en vraagt van jou in als een onderdeel van jouw reis naar de persoon die je wilt zijn. Je zal de sluiers laten vallen, die in Nederland nog gemakkelijk en ongemerkt jouw conditioneringen en patronen verhullen. Tegelijkertijd geniet je van al het moois, wat dit land te bieden heeft: dichtbij de oorsprong, de bron van ons ontstaan.

 

Wil jij een sprong maken naar jouw nieuwe versie en tegelijkertijd een mooie reis maken? Maak dan een afspraak om kennis te maken en jouw wensen en mogelijkheden te verkennen.

Een met de natuur in Kenia

Video afspelen

Wat klanten zeggen

Een jaar geleden had ik de behoefte om mijn leven een andere richting te geven. Door de sessies hebben we verschillende oefeningen gedaan: ademhalen, yoga, mediteren, in de natuur gewandeld en veel innerlijke reizen gemaakt. Ik heb geleerd om mezelf meer op de prioriteitenlijst te zetten, te ontspannen, grenzen te stellen en voor mezelf te kiezen. Ik heb nog steeds een druk leven, maar van binnen ben ik rustig en vrolijk. Ik heb nu een droombaan en een goede relatie met mijn partner.

Oana

Over coaching bij Moyolife

Mijn vraag aan Astrid was om mij te helpen bij het een plek geven aan de nasleep van een nare scheiding. Het coach traject met Astrid heeft mij heel veel rust gegeven en handvatten om met deze nare situatie om te gaan. Astrid heeft een heel duidelijke en concrete aanpak gehanteerd in haar begeleiding om mijn eigen aanpak te formuleren met inzichten, oefeningen en terugkoppelingen. Wat ik heel prettig en krachtig vond, is hoe zij respectvol maar wel heel duidelijk was. Soms confronterend wanneer nodig, maar altijd positief en oplossingsgericht.

Gordon

Over coaching bij Moyolife

Coaching bij Astrid laat je groeien in je eigen tempo. Geen sessies op de sofa waarbij het verleden opgerakeld wordt, maar actief bezig zijn met jouw hulpvraag. Door middel van praten, creatief bezig zijn, meditaties, mindset oefeningen, yoga, enz. Dat wat goed voelt en past bij jou. Astrid ziet, hoort en voelt je. Ze denkt met je mee en stimuleert je om op zoek te gaan naar jezelf. Naar het kind in jezelf.
Zo kom je tot de kern. Jouw eigen kern!

Voordat ik startte met de coaching ervoer ik onrust. Dankzij de door Astrid voorgehouden spiegels heb ik antwoord op de vraag waar de onrust vandaan komt. Met de aangereikte handvatten kan ik steeds weer terugkeren van onrust naar rust.

Delphine

0ver coaching bij Moyolife

Hoe werkt het coachingstraject?

Het coachingstraject is een persoonlijk avontuur waarbij we samen op zoek gaan naar rust, ruimte en uiteindelijk regie in jouw leven. Het begint met een gratis en vrijblijvende kennismaking, zowel online als op locatie mogelijk, waarin we de mogelijkheden en jouw verwachtingen bespreken. Als dit voor jou goed voelt, kun je zelf je eerste van de 6 sessies van maximaal 1,5 uur inplannen.

Belangrijk is dat jij bepaalt hoeveel tijd je tussen de sessies nodig hebt om te verwerken, rusten, herstellen, oefenen, ervaren en reflecteren. Het traject is gericht op jouw tempo en behoeften. Tijdens de 6 sessies begeleid ik je om stapsgewijs van rust naar ruimte te gaan en uiteindelijk regie te voelen over je eigen leven.

Het succes van het traject hangt sterk af van jouw bereidheid om naar jezelf te kijken, ook naar de minder prettige stukken. Dit vraagt moed en de bereidheid om buiten je comfortzone te stappen. Het is een investering in jezelf, waarbij actieve betrokkenheid en het opzoeken van nieuwe situaties cruciaal zijn. Tussen de sessies door is contact belangrijk, want daar gebeurt het, in het echte leven. Het coachingstraject is van jou, jij bent de eigenaar van het proces, en ik verwacht eigenaarschap van jouw kant.

Geen wachtlijst, je kunt direct aanmelden en een kennismakingsafspraak inplannen! Het traject eindigt wanneer jij voldoende regie voelt om zelf verder te gaan.

Het Coachingsproces in 5 stappen

Gratis en vrijblijvende kennismaking online of op locatie in het midden van Nederland (Hoogland of Leusden)

Je plant zelf in de agenda je eerste van de 6 sessies van max 1,5 uur in (online of op locatie)

Je bepaalt steeds zelf hoeveel tijd je nodig hebt tussen de sessies om te verwerken, te rusten, herstellen, oefenen, ervaren en reflecteren.

Gedurende de 6 sessies ga je van rust naar ruimte en uiteindelijk regie.

Wanneer je voldoende regie voelt om zelf verder te gaan, sluiten we het traject af.

Plan hier je afspraak

Wat klanten nog meer zeggen

Mijn zelfbewustzijn is vergroot. Ik herken valkuilen, patronen en overtuigingen en realiseer me dat ik zelf kan bepalen hoe ik daar mee om ga. Ik voel me steviger en heb meer dan voorheen de regie over mijn leven in handen. De kracht van Astrid ligt wat mij betreft in het met mij meebewegen en tegelijk heel accuraat een oefening of een vraag aanreiken, die mij helpt om duidelijkheid te krijgen. Zowel in de sessies als daartussen via de mail. In de vijf keer dat ik bij haar ben geweest heeft ze mij vol liefde en aandacht laten ervaren dat ik het waard ben.

Cora

Over coaching bij Moyolife

Karin kan nu eerder aangereikte tips eindelijk integreren en vertrouwen. Ze gaat gebruiken, wat ze geleerd heeft. Dit geeft haar rust en vertrouwen in zichzelf. Ze kan veel beter, dan voor het holistische coaching traject bewust keuzes maken, die haar helpen en dus de regie pakken over hoe zij zich voelt.

"Ik wil je laten weten, dat jij met jouw hulp, jouw zetjes, jouw duwtjes, jouw spiegeltjes mij hebt laten zien hoe het anders en vooral mooier en positiever kan. Waarvoor mijn dank."

Astrid over Karin

Over haar vooruitgang in het traject

Kenia was voor mij een onvergetelijke ervaring dankzij Astrid en haar Moyo Homestay. De combinatie van inspiratie en confrontatie heeft mijn horizon verbreed en me geholpen om uit mijn comfortzone te stappen. Astrid’s liefdevolle begeleiding en het adembenemende uitzicht vanaf het dakterras maakten het tot een retraite die ik voor altijd zal koesteren.

Mirjam

0ver retraite bij Moyolife

Buiten jouw comfortzone is groei mogelijk. Je kunt met mij grenzen verleggen en lef tonen. Ik neem je mee en loop een eindje mee op je pad naar een vrijer leven, zoals jij dat wilt.

Faq

Veelgestelde vragen

Het coachingstraject is een persoonlijk avontuur waarbij we samen werken aan het vinden van innerlijke rust, het creëren van ruimte voor groei, en uiteindelijk het ervaren van regie over je eigen leven. Door middel van 6 sessies begeleid ik je stap voor stap naar een evenwichtiger en vervullender leven.
Elke sessie heeft een maximale duur van 1,5 uur. De frequentie bepaal je zelf; je plant zelf je eerste sessie in en hebt de vrijheid om te bepalen hoeveel tijd je tussen de sessies nodig hebt. Het traject is flexibel en afgestemd op jouw tempo en behoeften.

Het traject is ontworpen voor 40 plussers die een druk leven leiden, veel verantwoordelijkheden dragen en zichzelf soms vergeten. Als je bereid bent naar jezelf te kijken, buiten je comfortzone te stappen en actief te investeren in jouw welzijn, dan is dit traject geschikt voor jou.

Het onderscheidende kenmerk van dit traject is de combinatie van professionele begeleiding, creatieve benaderingen en een holistische focus. We kijken niet alleen naar mentale aspecten, maar ook naar fysieke en emotionele welzijn. De nadruk ligt op zelfliefde, acceptatie en het herontdekken van innerlijke kracht.

Aanmelden is eenvoudig en er is geen wachtlijst. Je kunt direct een kennismakingsafspraak inplannen via de website. De kosten van het traject worden besproken tijdens de kennismaking, waarin we ook jouw specifieke behoeften en verwachtingen zullen bespreken. Ter indicatie: een traject van 6 sessies van 1,5 uur kost €997,-.

Staat het antwoord wat je zoekt er niet tussen?
Neem dan contact op via het onderstaan formulier.

Stel je vraag

Contact

Moyolife draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders