Gewoon 'n heerlijk weekend Domburg Villa - Moyolife

Gewoon 'n heerlijk weekend

Van 11 tot en met 13 november 2022
Genieten van yoga, meditatie, ontspanning, luxe wellness, klankschalen, (h)eerlijk eten en genieten van het prachtige Domburg.

Kortom… totale ontspanning!

Herken jij dat ook?

Je bent toe aan een fijn weekend voor jezelf. Echt even tijd voor jou alleen of samen met een vriendin, je partner, je zus…maar dan zonder iets te hoeven leren of jezelf te moeten ontwikkelen. Maar wel:

yogabee_retreat_zwembad klein
yogabee_yogastudio-1

Een heerlijk weekend om even bij te tanken

Een positief vooruitzicht…dat kunnen we allemaal gebruiken in deze tijd. Bijkomen is wel op zijn plaats, van waaruit je weer positief vooruit kunt kijken: een nieuw begin!

Hoe fijn is het om bij te komen op een mooie, rustgevende plek vlakbij de zee? De zee is een magische plek om dingen op haar plaats te laten vallen, zonder er veel voor te hoeven doen.

Bijkletsen met mensen om je heen, die hetzelfde zoeken als jij. Met respect voor ieders keuze kun je samen op de fiets stappen, een wandeling maken naar het bos of de duinen of lekker lang natafelen. Je kunt uiteraard ook alleen op stap als jij je even terug wilt trekken.

En natuurlijk zijn er voldoende momenten voor introspectie en bewustzijn bij de yoga sessies, meditaties, ontspanning en klank.

Vaak ga je op zoek naar het ene en vind je het andere

Want

zo'n heel gewoon weekend wordt het ook weer niet

Je bent namelijk wel op een heel speciale  plek, namelijk Yogabee Villa retreat centre. We verblijven in de luxe villa met yogastudio én wellness (binnen zwembad en sauna) op loopafstand van het Domburgse strand. De villa beschikt over 7 twee persoonskamers met eigen of gedeelde badkamer.

Domburg ligt in Zeeland op het eiland Walcheren, waar ook Middelburg en Vlissingen liggen. Befaamd door de schoonste en de breedste stranden van Nederland. 

Het gezellige stadje Domburg ligt op loopafstand, net als het strand. De omgeving leent zich perfect voor heerlijke fietstochten en wandelingen. Even lekker uitwaaien in het mooie Zeeland, waarna je je fijn kunt opwarmen aan een warm welkom terug in de villa en naar binnen kunt keren met het yoga programma.

De (h)eerlijke culinaire kunstwerken van Petra van PUUR Zeeland maken het grote genieten compleet!

Hoe ons vrijblijvende programma er uit zou kunnen zien

Vrijdag 11 november start het weekend om 3 uur ‘s middags.
Nadat je je hebt geïnstalleerd in je kamer, drinken we gezamenlijk iets warms en is er de eerste yoga les van het weekend.

Rond 6 uur eten we gezamenlijk een lekker PUUR Zeelands diner van Petra. 

We eindigen deze dag met een ontspannen restorative yoga sessie.

Zaterdag 12 november start de dag om 8 uur met een zonnegroet yoga sessie.
Hierna staat het ontbijt voor je klaar.

Vervolgens is er leegte in het programma, die jij zelf kunt invullen met…niets…lezen, sauna, wandelen, fietsen, lummelen of iets anders waar jij zin in hebt. Van de door ons verzorgde lunch geniet je waar en wanneer het jou uitkomt. 

Om 3 uur starten we met de workshop “de 5 stresscontainers”. Een ontspannende reflectie waarbij we gebruik maken van yin yoga en yoga massage.

Om kwart over 5 staat het diner op tafel. 

Het avondprogramma is bijzonder en verrassend eenvoudig tegelijk. Rond half 7 gaan we naar buiten om te “schemeren”. Het vallen van de avond intens beleven. En vooral helemaal niets doen.

Zondag 13 november start de dag om 9 uur met het ontbijt.


Bij mooi weer gaan we na het ontbijt naar buiten, de natuur in voor een yogales. Het voelen en vrijmaken van jouw energie speelt de hoofddrol. 

Voor de lunch is er gelegenheid om nog heerlijk gebruik te maken van de wellness ruimte.

Na de lunch van Petra nemen we rond 2 uur ‘s middags afscheid van elkaar. 

Tijdens dit heerlijke weekend nodigen we jou uit om je steeds meer bewust te worden van wat jij nodig hebt en waar jij echt zin in hebt. Doe aan de onderdelen mee, die jou aanspreken op dat specifieke moment.
Sam en Astrid passen het programma aan als de energie van de groep, het weer of andere factoren daarom vragen.

Over ons

Sam en Astrid organiseren samen dit weekend. In 2019 ontmoetten zij elkaar bij biologische balansboerderij Het Derde Erf in Soest. Sam was daar al jaren actief als yoga docente yin yoga en flow yoga met haar studio &JOY Amersfoort en Astrid startte er vanaf 2019 haar Relax yogalessen met haar praktijk Moyolife. Een goede klik resulteerde in Gewoon heerlijke weekend en dag retreats!

Astrid startte in 2016 haar holistische coachingspraktijk Moyolife. De aanleiding was haar eigen ervaring met yoga, mindfulness, ademhaling en meditatie tijdens het herstel van een flinke burn out. De rust en ontspanning, acceptatie en ruimte die zij nu kan geven aan dat wat er is geeft haar, wat zij zelf gekscherend noemt, een soort “zendingsdrang”. Nou ja, ze neemt je graag mee in de wereld van vrij zijn in je lijf en rust hebben in je hoofd. Naast holistisch coach is zij yin yoga, meditatie en mindfulness docent en geeft zij klankschalenmassages en concerten. In januari 2021 startte zij de Dru yoga docenten opleiding.
In 2023 hoopt zij haar eerste yoga reis te organiseren naar haar Keniaanse yoga retreat centrum.

Sam geeft vanaf 2008 haar buikgevoel de ruimte, na jarenlang met haar hoofd te hebben gewerkt in het werkveld van HR. Ze is een lachebek, verbinder, samenwerker, onderzoeker, vragensteller, dromer, gezonde lekkerbek, dwarskijker, eigenwijs, druktemaker (van binnen dan), alles-onder-controle-hebber (van buiten dan), nieuwe-dingen-bedenker, moeilijke loslater en trouw-in-haar-vriendschappen, al die dingen en meer is zij. Sam is Dru en yin yoga docent. Zij volgt hiervoor meerdere keren per jaar verdiepingen. Ook is zij opgeleid tot yogamasseur.

_MG_2097

Wat anderen zeggen

"Gewoon 'n heerlijk weekend Domburg begon al met een heel enthousiast ontvangst door Astrid en Sam in de boerderij. Ik voelde me meteen erg welkom. Tijdens deze drie dagen hebben we gemediteerd, diverse yogastijlen beoefend en een klankschaalsessie mee mogen maken. Allemaal heel bijzonder en ontspannend. “Onze eigen kok” Kara heeft ons laten genieten van haar gezonde maaltijden. Helemaal tot mezelf gekomen. Aanrader."


Monique
"Gewoon een 'n heerlijk weekend... nou zo gewoon vond ik dit niet. Dit weekend was echt GEWELDIG! Zodra we binnen waren voelde ik me meteen thuis. Zo veel warmte en vriendelijkheid stralen Sam en Astrid uit. Alles ging heel relaxed en met zorg. Fijne lessen, zalig eten, lieve vrouwen, warme handen, mooie locatie. Ik ben weer opgeladen.
Echt een aanrader!"Kitty
"Wat heb ik genoten van een heerlijk weekend Domburg! Prachtige locatie, een fijn programma, geweldig eten en heel lieve mensen! Het was super om op deze manier kennis te maken met diverse stijlen van yoga. Ik ga graag weer een keer mee. Lieve Astrid en Sam, dank jullie wel!"
Monica
"Wat heb ik samen met mijn vriendinnen een heerlijk weekend in Zeeland gehad. Met een warm welkom werden wij begroet door Sam en Astrid. Ik was er echt aan toe om even een weekend alles los te laten. Een weekend met ontspannende lessen. En niet te vergeten het heerlijke eten van Petra van PUUR Zeeland. Ook de yoga massage van Sam was een heerlijke bijkomstigheid op de zondagochtend. Kortom, we hadden fijne dagen met een goede flow. "

Esther

De groep is compleet op dit moment. Mocht je op de reserve lijst willen, stuur ons dan even een berichtje. Wil je op de hoogte blijven van onze dag en weekend yoga retreats? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Deluxe kamer met ligbad en badkamer (gereserveerd)

€475 per persoon

Op basis van een gedeelde kamer voor 2 personen met eigen badkamer en ligbad

Alle prijzen zijn altijd inclusief:
vegetarische maaltijden
drankjes en versnaperingen
de yoga en meditatie lessen van Sam en Astrid
het gebruik van binnen zwembad en sauna
een leuke attentie als welkom
een bedlinnenpakket

Luxe kamer met badkamer (gereserveerd)

€450 per persoon

Op basis van een gedeelde kamer voor 2 personen met 2 aparte bedden en eigen badkamer

Luxe kamer met gedeelde badkamer (gereserveerd)

€415 per persoon

Op basis van een gedeelde kamer voor 2 personen met 2 aparte bedden en een gedeelde badkamer

Veelgestelde vragen

We nemen allemaal een risico. Altijd al in het leven, maar zeker nu het COVID19 virus rondwaard. Het is geen leuke boodschap, maar ook wij lopen het risico, dat bepaalde maatregelen opgelegd worden, als blijkt, dat er plaatselijk of landelijk een nieuwe uitbraak is van besmettingen. En toch willen we ons niet verstoppen in onze huizen en verlangen we ernaar om zo’n fijn weekend te hebben als dit. Dit zijn de algemene voorwaarden van Moyolife, waar we ons aan houden.

En omdat dat wel heel veel moeilijke woorden bij elkaar zijn, is hier het stukje uit de voorwaarden, wat van toepassing is op dit weekend retreat:

  1. Voor een weekend- of weekretreat in Nederland geldt, dat tot 8 weken van te voren annulering kosteloos kan geschieden. 
  2. Bij annulering (ook vanwege ziekte van de deelnemer aan de retreat of een positieve corona uitslag) tussen 7 en 6 weken voor aanvang van een weekend- of weekretreat in Nederland is opdrachtnemer gerechtigd om 25% van het bij de opdracht overeengekomen bedrag in rekening te brengen, tussen 6 en 5 weken is dat 50%, tussen 5 en 4 weken 75% en bij annuleringen van 4 weken of korter het volledige bedrag. Opdrachtgever is in alle gevallen gehouden om ook de door opdrachtnemer ten behoeve van de opdracht gemaakte kosten welke zij niet meer kan terugvorderen van de betreffende derde te vergoeden.

    Uiteraard zijn wij bereid om met je in gesprek te gaan en een passende oplossing te bespreken. Wanneer een andere betalende deelnemer jouw plaats kan innemen, volgt een restitutie ter hoogte van het bedrag, wat de andere deelnemer betaalt voor de vrijgekomen plek.

    Bij annulering vanwege COVID-19 lockdown maatregelen, landelijk of plaatselijk, geldt, dat er een alternatief aangeboden kan worden voor de afgenomen dienst. Mocht dit alternatief niet passend zijn, dan volgt 100% restitutie van het overeengekomen bedrag.

We vragen iedereen thuis te blijven, wanneer er (milde) klachten zijn als verkoudheid, benauwdheid, koorts en/of hoesten. Laat je testen op COVID19. Mocht je een negatieve uitslag krijgen voordat het weekend begint, dan kun je alsnog komen, mits je klachten vrij bent.

Dit geld uiteraard ook voor ons als organisatoren van het weekend. Wanneer één van ons thuis moet blijven, neemt de ander  het (aangepaste) programma voor haar rekening. Het weekend gaat dan dus gewoon door!

Jij bepaalt zelf of je met anderen een kamer wilt delen en dus mee gaat met dit heerlijke weekend. We gaan er van uit, dat iedereen oud en wijs genoeg is om dit voor zichzelf te bepalen.  

We vragen jou je eigen yoga mat en andere yoga materialen mee te nemen, die je denkt nodig te hebben. Neem een paar doeken of dekentjes mee, zodat je eventueel van ons te lenen materialen goed kunt bedekken.

Heb je toch nog een vraag over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op.

Er ligt een bedlinnen pakket voor je klaar in je kamer om je bed mee op te maken. Er is een kussen en dekbed op elk bed.

Neem zelf handdoeken mee.

Neem zelf een yoga mat mee en als je het hebt een bolster, kussentjes, dekentjes en/of doeken, yoga blokken en een yoga riem. Wij kunnen ons voorstellen, dat je niet alles thuis in je bezit hebt. Dan kun je van ons spullen lenen, mits je deze volledig bedekt met jouw eigen doeken/dekentjes.

Wat je ook mee mag nemen: een grote dosis positiviteit en zin in het weekend!

Als je je eigen fiets mee kunt nemen; doen! Je kun heerlijk fietsen op het eiland.

Fietsen kun je dichtbij huren bij Akkerdaas Tweewielers in Domburg. Dit kun je al van te voren online regelen. Let op, dat je alleen kunt annuleren als je gebruik maakt van hun Rent a Bike Safeplan.

Wil je een wandel- of fietsroute uitzoeken? Er is onnoemelijk veel te doen op Walcheren. Gewoon je neus achterna gaan brengt je al op de mooiste plekken.

Wil je toch al een beetje van te voren verkennen, dan vind je op de Route you website een mooi overzicht van wandelroutes rondom Domburg.

Op Route you vind je ook een overzicht van fietsroutes rondom Domburg.

Uiteraard zijn de bossen, duinen en stranden van de kust van Walcheren een trekpleister. Maar ook zijn stadjes en dorpen als Domburg, Zoutelande, Veere en steden als Vlissingen en Middelburg een absolute aanrader!

Nee, zeker niet!

Je kunt de onderdelen meedoen, waar jij zin in hebt en andere onderdelen vervangen door me-time, een dutje doen, baantjes trekken in het zwembad of genieten van de sauna of er op uit trekken. Dit is jouw Gewoon heerlijke weekend!

Wij nodigen je uit om in het moment te zijn en te voelen, waar je dan behoefte aan hebt en enthousiast over bent.

Heb je nog een vraag?

Schrijf je in voor de Moyolife nieuwsbrief

Moyolife draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders