Gewoon 'n heerlijk weekend Domburg - Moyolife

Gewoon 'n heerlijk weekend

Van 18 tot en met 20 juni 2021: Genieten van yoga, meditatie, ontspanning, klankschalen massage, (h)eerlijk eten en uitwaaien op het strand in de Zeeuwse frisse lucht.

Kortom: totale ontspanning!

Herken jij dat ook?

Je bent toe aan een fijn weekend voor jezelf. Echt even tijd voor jou alleen of samen met een vriendin, je partner, je zus…maar dan zonder iets te hoeven leren of jezelf te moeten ontwikkelen. Maar wel:

free-to-use-sounds-XtQNZRTIMYc-unsplash
40330509_543519152771140_2668630169333268480_n

Een heerlijk weekend om even bij te tanken

Een positief vooruitzicht…dat kunnen we allemaal gebruiken na zo’n bewogen jaar. 2020 en de eerste paar maanden van 2021 waren al transformerend zonder dat je allerlei cursussen, workshops en lezingen hebt bijgewoond. Bijkomen is wel op zijn plaats, van waaruit je weer positief vooruit kunt kijken: een nieuw begin!

Hoe fijn is het om bij te komen op een mooie, rustgevende plek vlakbij de zee? De zee is een magische plek om dingen op haar plaats te laten vallen, zonder er veel voor te hoeven doen.

Bijkletsen met mensen om je heen, die hetzelfde zoeken als jij. Met respect voor ieders keuze kun je samen op de fiets stappen, een wandeling maken naar het bos of de duinen of lekker lang natafelen. Je kunt uiteraard ook alleen op stap als jij je even terug wilt trekken.

En natuurlijk zijn er voldoende momenten voor introspectie en bewustzijn bij de yoga sessies, meditaties, ontspanning en klank.

Vaak ga je op zoek naar het ene en vind je het andere

Want

zo'n heel gewoon weekend wordt het ook weer niet

Je bent namelijk wel op een heel speciale  plek, namelijk Yogabee retreat centre. We verblijven in de luxe verbouwde boerderij met yogastudio én zelfstandig appartement (het ecologische tiny house “Wikkelhouse”) op loopafstand van het Domburgse strand.

Domburg ligt op Walcheren, het eiland waar ook Middelburg en Vlissingen liggen. Befaamd door haar schoonste en de breedste stranden van Nederland. 

De boerderij beschikt over 5 grote dubbele slaapkamers en het gloednieuwe design appartement voor 2 personen. Tegenover de boerderij staat een splinternieuwe, ruime yogastudio met openslaande deuren die weids uitzicht biedt op de omliggende groene velden.

Het gezellige stadje Domburg ligt op loopafstand. De omgeving leent zich perfect voor heerlijke fietstochten en wandelingen.

Het programma 

Vrijdag 18 juni start het weekend om 15:00 uur

 • 15:00 uur: Je wordt welkom geheten met koffie/thee en wat lekkers
 • 16:00 uur: Nadat je je hebt geïnstalleerd in je kamer kun je mee wandelen naar de duinen en het strand en genieten van de zon
 • 18:30 uur: Tijd voor het diner!
 • 20:30 uur: Een heerlijke flow en yin yoga les. Even de week van je af laten glijden… 
 • 22:00 uur: de yoga van de slaap, sleeping like a baby

Zaterdag 19 juni start de dag om 08:00 uur

 • 08:00 uur: Meditatie
 • 08:30-9:30 uur: Lekker aanschuiven aan de ontbijttafel
 • 10:00 uur: Gentle flow yoga les
 • 12:30 uur: Tijd voor de lunch!
 • 13:30-16:00 uur: Vrije tijd. Lezen, wandelen, lummelen of een extra bij te boeken klankschalen massage of individuele yoga nidra sessie met voetmassage, of iets anders waar jij zin in hebt. 
 • 16:30 uur: Een extra lange yin yoga les afgestemd op het element Vuur, de energie van de zomer. Deze les wordt afgesloten met een klankbad
 • 18:30 uur: Tijd voor het diner!
 • 20:30 uur: De Osho “gooi je haar los” meditatie. Wat het is, blijft een verrassing…
Zondag 20 juni start de dag weer om 08:00 uur
 
 • 08:00 uur: Meditatie
 • 08:30-9:30 uur: Lekker aanschuiven aan de ontbijttafel
 • 10:00 uur: Bij mooi weer is er een yogales op het strand, waarbij het voelen en vrijmaken van jouw energie een hoofddrol speelt
 • 12:30 uur: Lunch!
 • 14:00 uur: we nemen afscheid van elkaar 
 

Over ons

Sam en Astrid organiseren samen dit weekend. In 2019 ontmoetten zij elkaar bij biologische balansboerderij Het Derde Erf in Soest. Sam was daar al jaren actief als yoga docente yin yoga en flow yoga met haar studio &JOY Amersfoort en Astrid startte er vanaf 2019 haar Relax yogalessen met haar praktijk Moyolife. Een goede klik resulteert in dit gezamenlijke weekend!

Astrid startte in 2016 haar holistische coachingspraktijk Moyolife. De aanleiding was haar eigen ervaring met yoga, mindfulness, ademhaling en meditatie tijdens het herstel van een flinke burn out. De rust en ontspanning, acceptatie en ruimte die zij nu kan geven aan dat wat er is geeft haar, wat zij zelf gekscherend noemt, een soort “zendingsdrang”. Nou ja, ze neemt je graag mee in de wereld van vrij zijn in je lijf en rust hebben in je hoofd. Naast holistisch coach is zij yin yoga en mindfulness docent en geeft zij klankschalenmassages en concerten. In januari 2021 startte zij de Dru yoga docenten opleiding.

Sam geeft vanaf 2008 haar buikgevoel de ruimte, na jarenlang met haar hoofd te hebben gewerkt in het werkveld van HR. Ze is een lachebek, verbinder, samenwerker, onderzoeker, vragensteller, dromer, gezonde lekkerbek, dwarskijker, eigenwijs, druktemaker (van binnen dan), alles-onder-controle-hebber (van buiten dan), nieuwe-dingen-bedenker, moeilijke loslater en trouw-in-haar-vriendschappen, al die dingen en meer is zij. Sam is Dru en yin yoga docent. Zij volgt hiervoor meerdere keren per jaar verdiepingen. Ook is zij opgeleid tot yogamasseur.

32169431_453146718475051_5454430564079632384_o
d7655f52-b6b6-4558-a293-66eab3eb4602

Wat anderen zeggen

"Gewoon een 'n heerlijk weekend... nou zo gewoon vond ik dit niet. Dit weekend was echt GEWELDIG! Zodra we binnen waren voelde ik me meteen thuis. Zo veel warmte en vriendelijkheid stralen Sam en Astrid uit. Alles ging heel relaxed en en met zorg. Fijne lessen, zalig eten, lieve vrouwen, warme handen, mooie locatie. Ik ben weer opgeladen.
Echt een aanrader!"
Kitty
“Sam’s lessen zijn een weldaad voor je lijf. Zorgvuldig, in alle rust en lichtheid neemt ze je mee op reis door je lijf. Je ervaart waar er nog meer door mag stromen en ze helpt je daarbij door je uit te nodigen aandacht en ruimte te geven aan dat wat nodig is. Laten we ook de humor niet vergeten. Naast hoe fijn en ontspannen de lessen zijn voor het lijf is het ook nog eens ontzettend gezellig!”Ralf
"Astrid's lessen zijn echt heerlijk. Ze heeft een fijne stem om naar te luisteren. Ik merk echt dat ik me weer helemaal opgeladen voel na een les yin yoga van haar. Astrid geeft in haar lessen veel persoonlijke aandacht, wat ik erg prettig vind en haalt mooie thema's of mantra's aan, waardoor je uit elke les wel iets moois meeneemt. Echte me-time."


Lieke
"Wat heb ik samen met mijn vriendinnen een heerlijk weekend in Zeeland gehad. Met een warm welkom werden wij begroet door Sam en Astrid. Ik was er echt aan toe om even een weekend alles los te laten. Een weekend met ontspannende lessen. En niet te vergeten het heerlijke eten van Petra van PUUR Zeeland. Ook de yoga massage van Sam was een heerlijke bijkomstigheid op de zondagochtend. Kortom, we hadden fijne dagen met een goede flow. "

Esther

Boek nu dit gewoon heerlijke weekend!

vanaf €395 pp

 • €395 pp luxe kamer voor 2 met gedeeld sanitair
 • €415 pp luxe kamer voor 2 met eigen sanitair
 • €450 pp tiny house Wikkelhouse met eigen sanitair (VOL)
 • alle vegetarische maaltijden
 • alle drankjes en versnaperingen
 • een bedlinnenpakket
 • alle yoga en mediatie lessen van Sam en Astrid

Boek een ontspannen massage

Tijdens het weekend kun je jezelf verwennen door een extra massage bij te boeken.
Je kunt een individuele yoga nidra sessie met voet massage van Sam en een klankschalen massage van Astrid krijgen.

De yoga nidra die Sam geeft is een ontspanningstechniek die ook wel de yoga van de slaap wordt genoemd. Terwijl al jouw zintuigen zich naar binnen keren, blijft het luisteren actief. Ondanks dat je "wakker" blijft, ontspan je op een niveau, dat gelijk staat aan een diepe slaap. Yoga nidra geeft rust in je hoofd, kalmeert het zenuwstelsel wat stress reduceert en helpt je om beter en dieper te slapen. De ontspannende voetmassage van Sam, maakt jouw rust en stilte helemaal compleet.

Een klankschalenmassage van Astrid is intens ontspannen. Behalve dat de trillingen van de klanken het water in jouw lichaam in beweging brengen en je zo als het ware zachtjes wiegt op de klanken, hebben de klanken ook een helende werking. De frequentie van de schaal stemt af op waar in jouw lichaam dezelfde frequentie zit. Ben je uit evenwicht, dan zou het zo maar kunnen, dat na verloop van tijd het evenwicht weer herstelt en de frequenties zijn afgestemd. Van de bewuste bèta staat, naar de ontspannen alpha staat en zelfs naar de meditatieve of slaap staat (theta en delta staat). De schalen zet Astrid op jouw (aangeklede) lichaam en om je heen, terwijl je comfortabel op de massagetafel ligt.

Gezien het programma is er beperkt plek. Neem even contact met ons op van te voren. Tijdens het weekend kunnen we ook altijd kijken of er ruimte is voor een massage

Veelgestelde vragen

We nemen allemaal een risico. Altijd al in het leven, maar zeker nu het COVID19 virus rondwaard. Het is geen leuke boodschap, maar ook wij lopen het risico, dat bepaalde maatregelen opgelegd worden, als blijkt, dat er plaatselijk of landelijk een nieuwe uitbraak is van besmettingen. En toch willen we ons niet verstoppen in onze huizen en verlangen we ernaar om zo’n fijn weekend te hebben als dit. Dit zijn de algemene voorwaarden van Moyolife, waar we ons aan houden.

En omdat dat wel heel veel moeilijke woorden bij elkaar zijn, is hier het stukje uit de voorwaarden, wat van toepassing is op dit weekend retreat:

 1. Voor een weekend- of weekretreat in Nederland geldt, dat tot 8 weken van te voren annulering kosteloos kan geschieden. 
 2. Bij annulering (ook vanwege ziekte van de deelnemer aan de retreat of een positieve corona uitslag) tussen 7 en 6 weken voor aanvang van een weekend- of weekretreat in Nederland is opdrachtnemer gerechtigd om 25% van het bij de opdracht overeengekomen bedrag in rekening te brengen, tussen 6 en 5 weken is dat 50%, tussen 5 en 4 weken 75% en bij annuleringen van 4 weken of korter het volledige bedrag. Opdrachtgever is in alle gevallen gehouden om ook de door opdrachtnemer ten behoeve van de opdracht gemaakte kosten welke zij niet meer kan terugvorderen van de betreffende derde te vergoeden.

  Uiteraard zijn wij bereid om met je in gesprek te gaan en een passende oplossing te bespreken. Wanneer een andere betalende deelnemer jouw plaats kan innemen, volgt een restitutie ter hoogte van het bedrag, wat de andere deelnemer betaalt voor de vrijgekomen plek.

  Bij annulering vanwege COVID-19 lockdown maatregelen, landelijk of plaatselijk, geldt, dat er een alternatief aangeboden kan worden voor de afgenomen dienst. Mocht dit alternatief niet passend zijn, dan volgt 100% restitutie van het overeengekomen bedrag.

We vragen iedereen thuis te blijven, wanneer er (milde) klachten zijn als verkoudheid, benauwdheid, koorts en/of hoesten. Laat je testen op COVID19. Mocht je een negatieve uitslag krijgen voordat het weekend begint, dan kun je alsnog komen, mits je klachten vrij bent.

Dit geld uiteraard ook voor ons als organisatoren van het weekend. Wanneer één van ons thuis moet blijven, neemt de ander alle onderdelen van het programma voor haar rekening, maar vervallen de extra geboekte massages. Het weekend gaat dan dus gewoon door!

Jij bepaalt zelf of je met anderen een kamer wilt delen en dus mee gaat met dit heerlijke weekend. We gaan er van uit, dat iedereen oud en wijs genoeg is om dit voor zichzelf te bepalen.  

In de gezamenlijke ruimtes is het goed mogelijk om 1,5 meter afstand te houden van elkaar, zo ook in de yoga ruimte.

We vragen jou je eigen yoga mat en andere yoga materialen mee te nemen, die je denkt nodig te hebben. Neem een paar doeken of dekentjes mee, zodat je eventueel van ons te lenen materialen goed kunt bedekken.

Op moment van schrijven is het toegestaan om contactberoepen uit te oefenen. Dat betekent, dat individuele massages kunnen worden uitgevoerd met inachtneming van de hygiëne maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM. 

Heb je toch nog een vraag over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op.

Er ligt een bedlinnen pakket voor je klaar in je kamer om je bed mee op te maken. Er is een kussen en dekbed op elk bed.

Neem zelf handdoeken mee.

Neem zelf een yoga mat mee en als je het hebt een bolster, kussentjes, dekentjes en/of doeken, yoga blokken en een yoga riem. Wij kunnen ons voorstellen, dat je niet alles thuis in je bezit hebt. Dan kun je van ons spullen lenen, mits je deze volledig bedekt met jouw eigen doeken/dekentjes.

Wat je ook mee mag nemen: een grote dosis positiviteit en zin in het weekend!

In de boerderij zijn 2 kamers voor 2 personen met losse eenpersoons bedden zonder eigen sanitair op de kamer. Je deelt het sanitair met degenen, die de andere kamer zonder sanitair hebben geboekt.

Er zijn 3 kamers voor 2 personen met eenpersoons bedden en eigen sanitair op de kamer. Op een van deze kamers met eigen sanitair zit geen 1,5 meter tussen de bedden.

Het wikkelhouse staat los van de boerderij tussen de bomen met prachtig uitzicht op het groen. Het is een design appartement van duurzaam materiaal. Het appartement is geschikt voor 2 personen.

Er zijn in het wikkelhouse 2 slaapruimtes.

In één slaapruimte staat een bed van 1.60 m breed, waar in principe ook 2 personen in zouden kunnen slapen, waardoor er 3 personen in het appartement kunnen, maar dat hoeft niet. In de andere slaapruimte staat een eenpersoons bed.

Verder is er in het wikkelhouse eigen sanitair en keuken aanwezig.

Als je je eigen fiets mee kunt nemen; doen! Je kun heerlijk fietsen op het eiland.

Fietsen kun je dichtbij huren bij Akkerdaas Tweewielers in Domburg. Dit kun je al van te voren online regelen. Let op, dat je alleen kunt annuleren als je gebruik maakt van hun Rent a Bike Safeplan.

Wil je een wandel- of fietsroute uitzoeken? Er is onnoemelijk veel te doen op Walcheren. Gewoon je neus achterna gaan brengt je al op de mooiste plekken.

Wil je toch al een beetje van te voren verkennen, dan vind je op de Route you website een mooi overzicht van wandelroutes rondom Domburg.

Op Route you vind je ook een overzicht van fietsroutes rondom Domburg.

Uiteraard zijn de bossen, duinen en stranden van de kust van Walcheren een trekpleister. Maar ook zijn stadjes en dorpen als Domburg, Zoutelande, Veere en steden als Vlissingen en Middelburg een absolute aanrader!

Nee, zeker niet!

Je kunt de onderdelen meedoen, waar jij zin in hebt en andere onderdelen vervangen door me-time, een dutje doen, een heerlijke klankschalen of yoga massage boeken of er op uit trekken. Dit is jouw Gewoon heerlijke weekend!

Wij nodigen je uit om in het moment te zijn en te voelen, waar je dan behoefte aan hebt en enthousiast over bent.

Heb je nog een vraag?

Moyolife draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders