Gewoon 'N Heerlijk Weekend Zeeland - Moyolife

Gewoon 'n heerlijk weekend

Van 20 tot en met 22 november 2020: Genieten van yoga, meditatie, ontspanning, klankschalen en yoga massage, lekker gezond eten en uitwaaien op het strand in de Zeeuwse frisse lucht.

Herken jij dat ook?

Je bent toe aan een fijn weekend voor jezelf. Echt even tijd voor jou alleen of samen met een vriendin, je partner, je zus…maar dan zonder iets te hoeven leren of jezelf te moeten ontwikkelen. Maar wel:

nahuel-hawkes-294637
Summer sun solstice concept and silhouette of happy young woman’s hands relaxing, meditating and holding sunset against warm golden hour sky on the beach with ocean or sea background

Een heerlijk weekend om even bij te tanken

Het jaar loopt alweer tegen het einde, wanneer dit weekend in november plaatsvindt en wat voor jaar is het geweest! Voor velen van ons is het een rollercoaster van gebeurtenissen en gevoelens geweest. 2020 is al een transformerend jaar zonder dat je allerlei cursussen, workshops en inspirerende lezingen hebt bijgewoond. Even bijkomen is wel op zijn plaats. 

Hoe fijn is dat op een mooie, rustgevende plek in de natuur, vlakbij de zee? De zee is altijd een magische plek om dingen op zijn plaats te laten vallen, zonder er veel voor te hoeven doen. 

En als je een gesprekspartner wilt,  zijn er mensen om je heen, die hetzelfde zoeken als jij. Met respect voor ieders keuze kun je samen op de fiets stappen, een wandeling maken door de weilanden, bij het kampvuur met een dekentje zitten of lekker lang na-tafelen. Je kunt die fijne lange strandwandeling uiteraard ook alleen maken, of je even terug trekken.

En natuurlijk zijn er voldoende momenten voor introspectie en bewustzijn bij de yoga lessen, meditaties, ontspanning en klank.

Vaak ga je op zoek naar het ene en vind je het andere

Want

zo'n heel gewoon weekend wordt het ook weer niet

Je bent namelijk wel op een speciale retreat spot. Finca Vrij – Een plaats om jezelf te vinden. Dus wie weet, wie of wat jij er gaat vinden?

Finca Vrij is een kleinschalig retreatcentrum op Schouwen Duiveland, het meest noordelijke eiland van Zeeland. Prachtig gelegen, op maar een paar minuten afstand van het uitgestrekte strand. Met een mooie zaal om yoga, meditatie en ontspanning te ervaren. Een tuin van meer dan 5000 vierkante meter om in te dwalen. Een orangerie, waar je lekker kunt relaxen tussen het groen en gezamenlijk eten aan de grote tafel.

Zes heerlijk ruime familie appartementen elk voor 2 personen. Vanwege de uitzonderlijke situatie met COVID19, kiezen wij ervoor  om de appartementen, die normaal bedoeld zijn voor 4 personen, aan te bieden voor 2 personen. Boek je tegelijk met 3 of 4 personen, dan hebben we voor jou een speciale prijs.

Het programma

Vrijdag 20 november start het weekend om 19:30 uur

 • 19:30 uur: Je wordt welkom geheten met koffie/thee en wat lekkers
 • 20:30 uur: Nadat je je hebt geïnstalleerd in je appartement kun je meedoen met een heerlijke flow en yin yoga les. Even de week van je af laten glijden… 
 • 22:00 uur: Misschien vind je het fijn om daarna nog mee te mediteren, voordat je gaat slapen. Wanneer het weer het toelaat doen we de vuur meditatie bij het kampvuur buiten in de tuin.

Zaterdag 21 november start de dag om 08:00 uur

 • 08:00 uur: Meditatie
 • 08:30-9:30 uur: Lekker aanschuiven aan de ontbijttafel
 • 10:00 uur: Gentle flow yoga les
 • 12:30 uur: Tijd voor de lunch!
 • 13:30-16:00 uur: Vrije tijd. Lezen, wandelen, lummelen of een extra bij te boeken klankschalen of yoga massage, of iets anders waar jij zin in hebt.
 • 16:30 uur: Yin en restorative yoga les afgestemd op het element Metaal, de energie van de herfst: loslaten
 • 18:30 uur: Tijd voor het diner!
 • 20:30 uur: Ontspanning en klank
 • 22:00 uur: Adem en meditatie
Zondag 22 november start de dag weer om 08:00 uur
 
 • 08:00 uur: Meditatie
 • 08:30-9:30 uur: Lekker aanschuiven aan de ontbijttafel
 • 10:00 uur: Als het weer het toelaat is er een buiten yoga les, waarbij het voelen van jouw energie de grootste rol speelt. Regent het? Dan doen we de les binnen.
 • 12:30 uur: Lunch!
 • 13:30-15:00 uur: Heb je nog geen klankschalen of yoga massage ervaren? Nu is je kans! Of maak tijd om te mijmeren, in je journal te schrijven of ga een laatste keer naar zee.
 • 15:30 uur: groet de zon met een milde variatie op de Zonnegroet. De natuur bereid zich voor op de winter, de zon staat lager, we eindigen deze groet met een lange ontspanning.
 • 17:00 uur: we nemen afscheid van elkaar met thee/koffie en wat lekkers.
 

Over ons

Sam en Astrid organiseren samen dit weekend. In 2019 ontmoetten zij elkaar bij biologische balansboerderij Het Derde Erf in Soest. Sam was daar al jaren actief als yoga docente yin yoga en flow yoga met haar studio &JOY Amersfoort en Astrid startte er vanaf 2019 haar Relax yogalessen met haar praktijk Moyolife. Een goede klik resulteert in dit gezamenlijke weekend!

Astrid startte in 2016 haar holistische coachingspraktijk Moyolife. De aanleiding was haar eigen ervaring met yoga, mindfulness, ademhaling en meditatie tijdens het herstel van een flinke burn out. De rust en ontspanning, acceptatie en ruimte die zij nu kan geven aan dat wat er is geeft haar, wat zij zelf gekscherend noemt, een soort “zendingsdrang”. Nou ja, ze neemt je graag mee in de wereld van vrij zijn in je lijf en rust hebben in je hoofd. Naast holistisch coach is zij yin yoga en mindfulness docent en geeft zij klankschalenmassages en concerten. In november 2020 start zij de Dru yoga docenten opleiding.

Sam geeft vanaf 2008 haar buikgevoel de ruimte, na jarenlang vanuit haar hoofd te hebben gewerkt in het werkveld van HR. Ze is een lachebek, verbinder, samenwerker, onderzoeker, vragensteller, dromer, gezonde lekkerbek, dwarskijker, eigenwijs, druktemaker (van binnen dan), alles-onder-controle-hebber (van buiten dan), nieuwe-dingen-bedenker, moeilijke loslater en trouw-in-haar-vriendschappen, al die dingen en meer is zij. Sam geeft gentle flow (afgeleid van Dru yoga waarin zij is opgeleid) en yin yoga, waarin zij nog steeds meerdere keren per jaar verdiepingen volgt. Daarnaast is zij opgeleid als preventief yoga masseur.

32169431_453146718475051_5454430564079632384_o
Sam_2

Wat anderen zeggen

"Astrid is een enthousiast en lief mens die op een hele open en prettige manier je welkom laat voelen. Ze weet waar ze het over heeft en bied goede alternatieve houdingen aan voor diegene die dat nodig hebben. Astrid heeft ook een prettige, rustige stem. Ze heeft mij de ruimte gegeven (te leren) heerlijk te kunnen ontspannen met haar benadering van de yin yoga. Een aanrader."

Maaike
“Sam’s lessen zijn een weldaad voor je lijf. Zorgvuldig, in alle rust en lichtheid neemt ze je mee op reis door je lijf. Je ervaart waar er nog meer door mag stromen en ze helpt je daarbij door je uit te nodigen aandacht en ruimte te geven aan dat wat nodig is. Laten we ook de humor niet vergeten. Naast hoe fijn en ontspannen de lessen zijn voor het lijf is het ook nog eens ontzettend gezellig!”
Ralf
"Astrid's lessen zijn echt heerlijk. Ze heeft een fijne stem om naar te luisteren. Ik merk echt dat ik me weer helemaal opgeladen voel na een les yin yoga van haar. Astrid geeft in haar lessen veel persoonlijke aandacht, wat ik erg prettig vind en haalt mooie thema's of mantra's aan, waardoor je uit elke les wel iets moois meeneemt. Echte me-time."Lieke
"Sam geeft les in een uiterst ongedwongen, sfeervolle setting, een liefdevol ontworpen ruimte, die je omarmt, boven de stal. Diverse, mooie muziek, herkauwende koeien en miauwende katten begeleiden haar prettige stem en versterken de rust. Gezelligheid en ruimte voor humor. Altijd gevarieerde lessen. Én... bij mooi weer mogen ook wij de wei in 😊"

Willemien

Boek nu dit gewoon heerlijke weekend!

€350
early bird

lekker luxe en COVID19 proof met zijn tweeën in een 4 persoonsappartement

 • Prijs per persoon
 • Max 6 appartementen beschikbaar
 • Reguliere prijs € 399
 • Alle vegetarische maaltijden, koffie, thee en versnaperingen
 • Alle yoga lessen, meditaties en ontspanningssessies met klank
 • Een bedlinnenpakket
 • Boek je met 3 of 4 personen tegelijk 1 appartement, profiteer dan van de unieke prijs van €349 per persoon. Beslis je dan ook nog eens snel dan heb je dit heerlijke weekend voor de ongewone early bird prijs van € 300 per persoon!
 • Early bird prijs geldig tot 14 september 2020

Boek als eerste en krijg een ontspannen bonus

Ben jij de eerste, die dit heerlijke weekend boekt?
Dan krijg je van ons een ontspannen cadeau. We zijn blij met je! Dat is duidelijk.

En daarom bieden wij jou als eerste boeker een GRATIS KLANKSCHALEN OF YOGA MASSAGE van 3 kwartier aan tijdens dit weekend.

Ben je niet de eerste, die heeft geboekt, maar wil je wel een klankschalen massage of een yoga massage boeken? Dat kan. Een massage van 3 kwartier kost €33
Gezien het programma is er beperkt plek. Neem even contact op met ons van te voren. Tijdens het weekend kunnen we ook altijd kijken of er ruimte is voor een massage.

Veelgestelde vragen

We nemen allemaal een risico. Altijd al in het leven, maar zeker nu het COVID19 virus rondwaard. Het is geen leuke boodschap, maar ook wij lopen het risico, dat bepaalde maatregelen opgelegd worden, als blijkt, dat er plaatselijk of landelijk een nieuwe uitbraak is van besmettingen. En toch willen we ons niet verstoppen in onze huizen en verlangen we ernaar om zo’n fijn weekend te hebben als dit. Dit zijn de algemene voorwaarden van Moyolife, waar we ons aan houden.

We vragen iedereen thuis te blijven, wanneer er (milde) klachten zijn als verkoudheid, benauwdheid, koorts en/of hoesten. Laat je testen op COVID19. Mocht je een negatieve uitslag krijgen voordat het weekend begint, dan kun je alsnog komen, mits je klachten zijn verminderd.

Dit geld uiteraard ook voor ons als organisatoren van het weekend. Wanneer één van ons thuis moet blijven, neemt de ander alle onderdelen van het programma voor haar rekening, maar vervallen de extra geboekte massages. Het weekend gaat dan dus gewoon door!

Jij bepaalt zelf of je met anderen een appartement wilt delen. We gaan er van uit, dat iedereen oud en wijs genoeg is om dit voor zichzelf te bepalen. Wanneer je ervoor kiest om met 3 of 4 personen een appartement te boeken kan 1,5 meter afstand houden lastig zijn. Het is goed om dat van te voren te weten. Neem dus je inner circle mee op dit heerlijke weekend!

In een 2 persoonsappartement is 1,5 meter afstand houden goed te doen. Finca Vrij is bereid in een appartement voor 2 personen een bed boven op de vide en een bed beneden in de huiskamer te plaatsen. Het is daarom dat we er voor kiezen om de 4 persoonsappartementen aan te bieden als 2 persoonsappartement. Zo kun je met iemand, die jou niet zo bekend is, toch een ruimte delen.

In de gezamenlijke ruimtes is het goed mogelijk om 1,5 meter afstand te houden van elkaar, zo ook in de yoga ruimte.

We vragen jou je eigen yoga mat en andere yoga materialen mee te nemen, die je denkt nodig te hebben. Neem een paar doeken of dekentjes mee, zodat je eventueel van ons te lenen materialen goed kunt bedekken.

Op moment van schrijven is het toegestaan om contactberoepen uit te oefenen. Dat betekent, dat individuele massages kunnen worden uitgevoerd met inachtneming van de hygiëne maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM. 

Heb je toch nog een vraag over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op.

Er ligt een bedlinnen pakket voor je klaar in je appartement om je bed mee op te maken. Er is een kussen en dekbed op elk bed.

Neem zelf handdoeken mee.

Neem zelf een yoga mat mee en als je het hebt een bolster, kussentjes, dekentjes en/of doeken, yoga blokken en een yoga riem. Wij kunnen ons voorstellen, dat je niet alles thuis in je bezit hebt. Dan kun je van ons spullen lenen, mits je deze volledig bedekt met jouw eigen doeken/dekentjes. Geef van te voren aan, wat je graag wilt lenen.

Een grote dosis positiviteit en zin in het weekend!

Er is nauwelijks verschil tussen de appartementen. Of je nu met zijn tweeën of vieren in een appartement verblijft, je hebt per appartement een keukentje en een badkamer tot je beschikking.

Ook de ruimte is nagenoeg hetzelfde. 

Er zijn geen afgesloten slaapkamers in het appartement. De bovenverdieping bestaat uit een open vide. Daardoor is er een hoog plafond en fijn gevoel van ruimte.

De appartementen zijn allemaal in een thema en sfeervol, kwalitatief zeer goed ingericht. Wanneer je je even wilt terug trekken, dan ben je nog steeds in een fijne huiselijke sfeer en kun je voor jezelf een lekkere kop thee of koffie zetten als je dat wilt (wel zelf de koffie of thee mee nemen, die je in je appartement wilt zetten).

Als je je eigen fiets mee kunt nemen, kun je heerlijk fietsen op het eiland.

Langs de Oosterschelde is het mooi wandelen. Ook de binnenstranden van het Grevelingenmeer zijn bijzondere plekken om te strandjutten. Uiteraard kun je ook aan de Noordzee stranden lekker uitwaaien.

Wil je een wandel- of fietsroute uitzoeken? Kijk hier.

De dichtstbijzijnde grotere plaats is Renesse.

Nee.

Je kunt de onderdelen meedoen, waar jij zin in hebt en andere onderdelen vervangen door me-time, een dutje doen, een heerlijke klankschalen of yoga massage boeken of er op uit trekken. Dit is jouw Gewoon Heerlijke Weekend!

Wij nodigen je uit om in het moment te zijn en te voelen, waar je dan behoefte aan hebt en enthousiast over bent.

Heb je nog een vraag?

Moyolife draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders