gewoon n heerlijke dag soest - Moyolife

GEWOON 'N HEERLIJKE DAG

  Zondag 10 april 2022:
  Een dag genieten van
  ontspanning
  yoga
  meditatie
  klankconcert
  (h)eerlijk eten
  wandelen in de duinen en bossen van Soest.

Herken jij dat ook?

Je bent toe aan rust en iets leuks voor jezelf. Echt even tijd voor jou alleen of samen met een vriendin, je partner, je zus…lekker verwend worden en aandacht voor de body én de mind. 
Wij horen om ons heen, dat veel mensen toe zijn aan:

Interieur Enjoy

Even bijtanken

Tussen Soest en Amersfoort ligt Balansboerderij Het Derde Erf, een biologisch dynamische melkveehouderij. Boven de koeienstal is een verrassend mooie ruimte gecreëerd, de Balansstudio. 

Vanuit de studio kijk je door een raam zo de koeienstal in. Als het weer het toelaat lopen we door de moestuin over het erf naar het weiland om nog dichter bij de natuur te genieten van yoga en ontspanning. 

Hier geniet je van aanwezig zijn in het moment, vogels die fluiten, een koe die af en toe loeit, de yoga en ontspanningslessen van Sam en Astrid en van (h)eerlijk eten en drinken.

Als je nu een zucht van verlichting slaakt, nodigen wij je uit om je zeker aan te melden!

"You are not here to be perfect
you're here to embrace how perfect you already are"
Matt Khan

Wandelen in bos en duinen

Van het boerderijleven genieten is al heerlijk, maar dat is nog niet alles! Aan de overkant van de weg loop je zo het bos in op weg naar de zandverstuiving de Korte Duinen. Een uniek stuk natuur met afwisselende landschappen.

Neem je wandelschoenen mee naar deze “gewoon ‘n heerlijke dag” en wandel mee. Misschien wil je op deze bijzondere plek een meditatie doen. Dan zijn wij er om jou daar bij te begeleiden.

Niets moet, het is jouw dag.

 

20210227_123847

Dat klinkt allemaal heel fijn!
Wat kan ik precies verwachten?

We starten om 9:30 en sluiten af om 17:00 uur.
Dit is het programma:

 • aankomst op de boerderij,
  een korte kennismaking onder het genot van een kop koffie of thee
 • yin yang yoga
 • koffie/thee/sapje en iets lekkers
 • yin yoga met klank 
 • lunch
 • wandeling en meditatie 
 • mindful yoga
 • afsluiting

Over ons

Sam en Astrid organiseren samen deze dag. In 2019 ontmoetten zij elkaar bij biologische balansboerderij Het Derde Erf in Soest. Sam was daar al jaren actief als yoga docente yin yoga en flow yoga met haar studio &JOY Taichi & Yoga en Astrid startte er vanaf 2019 haar Relax yogalessen met haar praktijk Moyolife. Een goede klik resulteerde in Gewoon heerlijke yoga retreat dagen en weekenden!

Astrid startte in 2016 haar holistische coachingspraktijk Moyolife. De aanleiding was haar eigen ervaring met yoga, mindfulness, ademhaling en meditatie tijdens het herstel van een flinke burn out. De rust en ontspanning, acceptatie en ruimte die zij nu kan geven aan dat wat er is geeft haar, wat zij zelf gekscherend noemt, een soort “zendingsdrang”. Nou ja, ze neemt je graag mee in de wereld van vrij zijn in je lijf en rust hebben in je hoofd. Naast holistisch coach is zij yin yoga en mindfulness docent en geeft zij klankschalenmassages en concerten. Op dit moment volgt zij de Dru yoga docenten opleiding.

Sam geeft vanaf 2008 haar buikgevoel de ruimte, na jarenlang met haar hoofd te hebben gewerkt in het werkveld van HR. Ze is een lachebek, verbinder, samenwerker, onderzoeker, vragensteller, dromer, gezonde lekkerbek, dwarskijker, eigenwijs, druktemaker (van binnen dan), alles-onder-controle-hebber (van buiten dan), nieuwe-dingen-bedenker, moeilijke loslater en trouw-in-haar-vriendschappen, al die dingen en meer is zij. Sam is Dru en yin yoga docent. Zij volgt hiervoor meerdere keren per jaar verdiepingen. Ook is zij opgeleid tot yogamasseur en start zij dit jaar met de opleiding tot holistisch therapeut.

Foto voor Over mij
d7655f52-b6b6-4558-a293-66eab3eb4602

Wat anderen zeggen

"Astrid is een enthousiast en lief mens die op een hele open en prettige manier je welkom laat voelen. Ze weet waar ze het over heeft en biedt goede alternatieve houdingen aan voor diegene die dat nodig hebben. Astrid heeft ook een prettige, rustige stem. Ze heeft mij de ruimte gegeven (te leren) heerlijk te kunnen ontspannen met haar benadering van de yin yoga. Een aanrader."

Maaike
“Sam’s lessen zijn een weldaad voor je lijf. Zorgvuldig, in alle rust en lichtheid neemt ze je mee op reis door je lijf. Je ervaart waar er nog meer door mag stromen en ze helpt je daarbij door je uit te nodigen aandacht en ruimte te geven aan dat wat nodig is. Laten we ook de humor niet vergeten. Naast hoe fijn en ontspannen de lessen zijn voor het lijf is het ook nog eens ontzettend gezellig!”
Ralf
"Astrid's lessen zijn echt heerlijk. Ze heeft een fijne stem om naar te luisteren. Ik merk echt dat ik me weer helemaal opgeladen voel na een les yin yoga van haar. Astrid geeft in haar lessen veel persoonlijke aandacht, wat ik erg prettig vind en haalt mooie thema's of mantra's aan, waardoor je uit elke les wel iets moois meeneemt. Echte me-time."Lieke
"Met plezier volg ik al jaren de yogalessen van Sam. De ruimte, een hooizolder boven de koeienstal, dicht bij de natuur, voelt prettig en sfeervol aan. De lessen zijn elke week weer gevuld met aandacht, tijd, liefde en ontspanning, waarin ook ruimte is voor persoonlijke aandacht. Een plek waar ik echt mezelf kan en mag zijn. Ik kijk elke week weer uit naar een nieuwe les."

Astrid

Yin, yang en mindful yoga

De yogastijlen in het programma van 'Gewoon 'n heerlijke dag' zijn allemaal milde vormen van fysieke yoga beoefening.
Yin yang yoga is de actiefste vorm van de dag waarbij de adem de brug vormt tussen de actievere houdingen en de meer ingetogen houdingen.
Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga, waarbij ruimte gemaakt wordt in spieren en bindweefsel.
Sam en Astrid zullen, waar nodig, alternatieven of aanpassingen voorstellen. Zij nodigen je uit in contact te komen met jouw lichaam en te respecteren wat zich aandient met een open en nieuwsgierige houding.
Sowieso mag je jouw yoga beoefening afstemmen op de ruimte van jouw unieke lichaam, zonder te vergelijken met anderen of te streven naar "het goed doen". Een houding overslaan, eerder uit een houding komen, je balans verliezen...het maakt allemaal onderdeel uit van jouw yogareis.
Een reis om optimaal van te genieten!

Boek nu deze gewoon 'n heerlijke dag in Soest

€97

 • inclusief een (h)eerlijke vegetarische lunch
 • alle drankjes en versnaperingen
 • in een groene omgeving
 • met inachtneming van de geldende COVID- maatregelen
 • bus halte voor de deur
 • gratis parkeren

Heb je nog een vraag?

Moyolife draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders