Mindful yoga walk - Moyolife

blijf fit, soepel en in balans

Mindful yoga walk

  • geen fan van online yoga lessen?
  • mis je je wekelijkse body mind moment?
  • houd je van wandelen, buiten zijn, yoga, qigong en meditatie?
  • reken af met stijve spieren en nek-schouder klachten , beweeg en wandel met plezier, kom weer helemaal tot jezelf met mindful momenten én doe yoga houdingen in de natuur.

Ik ga met max 8 personen op pad!

wanneer je denkt er geen tijd voor te hebben, heb je dit het hardst nodig

Twijfel daarom geen moment en doe mee!

Zeg nou zelf…het is allemaal niet makkelijk geweest het afgelopen jaar en aan deze tijd van lockdowns,  thuis werken, je kinderen lesgeven en vierkante ogen van alle online vergaderingen, bijeenkomsten en sport komt nog geen einde. 
Ja, positief blijven en vertrouwen hebben is belangrijk. 
Soms is het echter wel heel lastig om deze mindset te vinden en te behouden.
Ook al leef je bewust, heb je in je leven al veel geleerd over de body-mind connectie, in tijden als deze lijkt het allemaal ver weg. Alsof je het ergens onderweg over boord hebt gegooid. 

wanneer meedoen met mindful yoga walk

Dit is voor iedereen die wil bewegen in de buitenlucht

Als je al regelmatig wandelt, of dat misschien wat vaker wilt gaan doen. Als je ervan houdt om bewust aanwezig te zijn en de verbinding tussen jou en de natuur wilt ervaren. 
Wanneer je weet, dat er meer energie in jou schuilt, maar dat even niet zelf aan het stromen krijgt.
Wanneer je merkt, dat je meer stress dan normaal ervaart en de stroom van gedachten niet tot stilstand kan brengen.
Wanneer je yoga beoefening weer in persoonlijk contact met je yoga docent wilt ervaren. Dan is Mindful yoga walk voor jou!

Gruwel je bij kou, regen, van het pad af gaan, modder aan je schoenen of stilte terwijl je met een ander samen bent en ervaar je dat als onoverkomelijk ongemak? Dan nodig ik je uit om je open te stellen en Mindful yoga walk te ervaren. Doe het één keer en vertel me, hoe het voor je was.

Mijn aanpak is concreet en persoonlijk, respectvol en creatief. Ik “zie” jou en pas de Mindful yoga walk aan als dat nodig is. Ik maak contact van hart tot hart in het moment en geef je de ruimte om te zijn wie je bent.

Boek jouw ticket en ik neem contact met je op.

Ervaringen met Mindful yoga walk en Astrid

Gemiddelde beoordeling: 4.9 / 5.0 sterren
5/5
Mindful yoga walk met Astrid is terug gaan naar jezelf. Ik kon de kracht en energie, die ik even kwijt was, weer ervaren. Daarom moet je dit ook regelmatig doen. Net als met je conditie; je moet het bijhouden. Na de wandeling met Astrid voelde ik weer, dat ik niet alleen die stress in mijn hoofd was, maar ook positieve energie! Daardoor kon ik volledig genieten van de yoga en Qigong flows. Het was heerlijk.

Belinda
Soesterberg
Astrid weet precies wat je nodig hebt. Ze is flexibel in haar denken en heeft een 'open mind'. Door de sessies hebben we verschillende oefeningen gedaan: ademhalen, yoga, mediteren, gewandeld en veel innerlijke reizen gemaakt. Ik heb geleerd om mezelf meer op de prioriteitenlijst te zetten, te ontspannen, grenzen te stellen en voor mezelf te kiezen. Door Astrid voel ik me niet meer dag en nacht als in een sneltrein.
Oana
Amersfoort
Astrid's yoga lessen zijn echt heerlijk. Ze heeft een fijne stem om naar te luisteren. Ik merk echt dat ik me weer helemaal opgeladen voel na een les yoga van haar. Astrid geeft in haar lessen veel persoonlijke aandacht, wat ik erg prettig vind en haalt mooie thema's of mantra's aan, waardoor je uit elke les wel iets moois meeneemt. Echte me-time.Lieke
Amersfoort
mindful yoga walk lijkt me wel wat

Vertel mij hoe, wat en waar...

Boek jouw ticket via de knop hieronder en kies voor een losse sessie of voor 4 sessies met een mooie korting!

Jouw bijdrage voor een losse sessie is € 19,95 en
voor 4 sessies is dat slechts € 65. 

De Mindful yoga walk kan ingepland worden op woensdag ochtenden van 10:00 uur tot ongeveer 11:30 uur of in het weekend. Je kunt zelf hier een afspraak inplannen voor je Mindful yoga walk. Ik neem na jouw boeking en planning  contact met je op om een locatie af te spreken, of je te vertellen waar we heen gaan, als iemand anders de locatie al heeft gekozen.

Ik ga met max 8 personen op pad. 

Ik kijk naar je uit!

Naar welke prachtige natuurrijke plek gaan we?

Mindful yoga walk

4 sessies
65
  • 4 x anderhalf uur
  • yoga, meditatie, ademhaling, wandelen
  • stress release

Mindful yoga walk

Losse sessie
19
95
  • anderhalf uur
  • yoga, meditatie, ademhaling, wandelen
  • stress release
Moyolife draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders