Moyo coaching - Moyolife

Moyo coaching en massage

op weg naar een authentiek en vrij leven

Holistische life coaching

ontspannen meebewegen

Klankschalenmassage

ontspannen en helen

Herken je dit?

Holistische life coaching

Je hebt het gevoel, dat er iets niet meer klopt in jouw leven.  Je herkent je leven niet meer. Je bent jezelf niet meer. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Je bent alleen nog maar moe en je bent je focus totaal kwijt. Je wilt een keuze maken, een besluit nemen, maar heb je het gevoel, dat je geen kant uit kunt? Het maakt je bang. Ik snap het. Ik ben daar geweest. Die paniek. Dat dralen op één plek. Die hoge adem, dat watten hoofd. Die druk die je op jezelf legt om maar door te gaan. Tot het echt niet meer gaat.

Als holistisch coach, creatief therapeut en ervaringsdeskundige help ik je om jouw lichaam en geest weer heel en verbonden te maken, waardoor je de wijsheid van jouw lichaam samen met het inzicht van je hoofd en de intuïtie van je hart tot je beschikking hebt om de juiste weg te kiezen. Zodat je weer weet en voelt, wie jij werkelijk ten diepste bent en wilt zijn. Zodat jij jouw kracht en innerlijk weten kunt gebruiken om een licht en gelukkig leven te hebben. Moeiteloos kunt  meebewegen met wat er op je pad komt en kunt staan voor wie jij bent! Authentiek en vrij.

Behalve dat ik naar jou luister en oprecht en volledig geïnteresseerd ben in jou en wat jou beweegt, zie ik een coach traject als een reis, waarin we samen als Sherlock Holmes gaan onderzoeken, hoe jij in het leven kan gaan staan. Hoe jij van jezelf kan gaan houden, tevreden met jezelf bent zoals je bent en daarom het beste uit jezelf kan gaan halen.

We zijn door de uitdagingen van de maatschappij van nu veel in ons hoofd aanwezig. Het contact met jouw hele zelf is ver te zoeken. Dat contact met jezelf is de basis en voorwaarde voor contact met de mensen om je heen. Door de coaching holistisch aan te pakken gaan we het hele plaatje van jouw zijn belichten. De tools om te komen tot jouw doel zijn dan ook niet alleen op het hoofd gericht, zoals gesprekken. De adem is een belangrijke en behulpzame tool. Hoe is het met jouw adem? Jouw adem is jouw leven. Hoe het met je adem is, zegt veel over hoe het met je leven is.

Naast ademhalingsoefeningen maak ik gebruik van aandachtstraining, lichaamsgerichte coaching, een individuele yin yoga sessie en een creatieve expressie sessie. Ik kijk altijd naar jou als geheel en uniek persoon. Geen kant en klaar stappenplan, maar echt persoonlijke en intuïtieve aandacht.

Stel je voor dat...

Hoe ziet een holistische coaching sessie er uit?

Ervaringen met coaching door Astrid

Overzicht Moyo coaching en massage

Holistische life coaching

Durf je het aan om af te reizen naar dat wat ver is weggestopt en zorgvuldig beschermd is geweest in jezelf? Je had goede redenen om jezelf te beschermen, maar nu werkt het niet meer voor je. Het is tijd om de weg vrij te maken en jouw authentieke natuurlijke zelf in alle glorie en potentie te bevrijden. Ben je er klaar voor? Dan gaan we diep. Mooi, lelijk, verdrietig, heftig, gemeen, chaotisch, euforisch of ongrijpbaar. Ik ben bij jou als je laat bestaan en voelt wat jou al die tijd heeft tegengehouden te zijn wie je werkelijk bent. Als je het laat smelten en je weer kunt ontspannen. Als de energie weer gaat stromen en je balans ervaart. Ik sta naast je. In verbinding met jou op alle levels van het bestaan. Als een spiegel, een stok achter de deur, een onderzoeker, de helikopterview, steun en veiligheid. Met de nodige humor en nieuwsgierigheid. Wanneer je bewust bent van wat er zich afspeelt binnen in jou, herken je patronen in je leven. Door te Herkennen wat er is, te Erkennen dat het er is, Expressie te geven aan en dat Los te laten wat je tegen houdt, word je "HEEL". Daarna zijn de mogelijkheden ongekend. Je bent thuis in je lichaam en je ziel, onafhankelijk van waar en met wie je bent.

Klankschalen
massage

We reizen op klank, kunnen meer in balans komen door de klanken en trillingen van de klankschalen en het kan intens ontspannen. Klanken kunnen een helende werking hebben en op een diep energetisch en emotioneel niveau doorwerken. Behalve dat de trillingen van de klanken het water in jouw lichaam in beweging brengen en je zo als het ware zachtjes wiegt op de klanken, hebben de klanken ook een helende werking. De frequentie van de schaal stemt af op waar in jouw lichaam dezelfde frequentie zit. Ben je uit evenwicht, dan zou het zo maar kunnen, dat na verloop van tijd het evenwicht weer herstelt en de frequenties zijn afgestemd. Ontspanning ontstaat als de frequenties je hersengolven meenemen naar een ander level van bewustzijn. Van de bewuste bèta staat, naar de ontspannen alpha staat en zelfs naar de meditatieve of slaap staat (theta en delta staat). De schalen zet ik op jouw (aangeklede) lichaam en om je heen, terwijl je comfortabel op de massagetafel ligt. Wacht niet met inplannen van je afspraak! Kom het ervaren! Boek voor jezelf of geef een massage cadeau! De massage kan plaatsvinden in mijn praktijk in Hoogland, maar ik kan ook naar jou toe komen.

Jouw bijdrage aan Moyo coaching en massage

Holistische Life Coaching

Ontspannen meebewegen met wat er op je pad komt
695
per traject*
 • Kennismaking van 3 kwartier
 • 4 coaching sessies van 1½ uur
 • 1 expressie sessie van 1½ uur
 • 1 yin yoga sessie van 1½ uur
 • Persoonlijk yin yoga sequence document
 • Opname van een geleide meditatie, mindfulness of
  ontspanningsoefening
 • Al het mailcontact wat nodig is tussen de sessies door
 • Inclusief btw
 • Inclusief reiskosten en tijd binnen een straal van 10 km
 • * Particulier tarief

Klankschalenmassage

Ontspannen en helen
33
30 minuten*
 • Massage van 30 minuten €33
 • Massage van 60 minuten € 55
 • 3 ritten kaart 30 minuten €85
 • 3 ritten kaart 60 minuten €150
 • Inclusief btw
 • * Particulier tarief


Schrijf je in voor de Moyolife nieuwsbrief

Moyolife draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders