Moyo home - Moyolife

Ben je toe aan rust?

Bij Moyolife kun je op verschillende manieren beginnen met jouw transformatie naar wie je bedoeld bent te zijn, zodat je innerlijke rust weer vanzelfsprekend gaat vinden.  Leer flexibel mee te bewegen op de golven van het leven. Nieuwsgierig, open, vrij en in vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en de loop van het leven. 

Bij Moyolife kun je eenmalige activiteiten doen, wekelijkse yoga lessen volgen, een Mindful yoga walk, workshops voor een groter bewustzijn of wat langere transformerende coaching trajecten. Ook ‘Gewoon heerlijke’ weekendjes weg, dag retreats of een avontuurlijke grensverleggende yoga reis behoren tot de mogelijkheden. Volledig ontspannen kun je met een klankschalenmassage. De gemene deler is jouw ontwikkeling naar een kalme geest in een gezond, sterk lichaam, rust, ontspanning en plezier.

Van denken naar voelen

Bij Moyolife help ik je naar je hele zelf te luisteren. Van denken naar voelen. Voel jouw Moyo. De Afrikaanse Swahili taal heeft één woord voor het totaal plaatje, omdat we niet alleen ons hoofd zijn. Moyo. Dat geeft vrijheid in je lijf en rust in je hoofd.
Want als je heel eerlijk bent en naar je hart en je lichaam luistert, weet je dat jij dit niet bent! Je bent niet je pijn. Je bent niet afhankelijk van anderen, een situatie, een ziekte of aandoening. Je bent zelfs niet je gedachten.

Je hebt alles al in je om uit het leven te halen, wat er voor jou in zit. Alles om je volledig potentieel te gebruiken en fantastische doelen te realiseren
Jouw lichaam geeft al jaren aan welke aandacht het nodig heeft. Waar de pijn geheeld mag worden. De antwoorden zijn al in jou.
Dat stemmetje in je hoofd, dat gevoel in je hart, je onderbuik gevoel.  Je hebt geleerd het te onderdrukken, niet serieus te nemen en te negeren.
Gelukkig voor ons is er steeds meer wetenschappelijke onderbouwing, dat we deze lichaamssignalen luid en duidelijk mogen verstaan. Wanneer je ze verstaat, kun je luisteren en actie ondernemen om de pijn te transformeren naar ruimte en liefde, vitaliteit en kracht.

Door yoga, coaching, klankschalenmassage, retreats en de mindful yoga walk.

Mijn missie

Daar lag ik. Op de keukenvloer. Ik zakte letterlijk door mijn hoeven. Totaal opgebrand. Ik had zo hard mijn best gedaan en het was mislukt. Ik bewoog niet meer. Kon niet opstaan. Ik werd door mijn man naar boven gedragen en heb daar 2 weken in bed gelegen. Na 2 jaar kon ik weer werken, leren en mijzelf zijn.

Hoe kwam het nou zover?

Ik had een aantal stevig verankerde overtuigingen. Ik moest hard werken, voor iedereen zorgen, presteren, sociaal zijn, ambitieus, een goede moeder en een goede echtgenote, een goed en verantwoordelijk kind zijn. Ik moest mij lichamelijk fit voelen, er mooi uit zien, gezond eten en de wilskracht hebben om de chocola en chips te weerstaan. Niet huilen, geen oude koeien uit de sloot halen, conflicten op een volwassen manier handelen, voor mijzelf opkomen en de ander de ruimte laten. 

Gaat je adem al omhoog als je dit leest? Bij mij wel. Ik kreeg paniek aanvallen, was voortdurend moe, kon mij niet concentreren, geen boek lezen, geen muziek verdragen of geluiden, niet meer in de supermarkt lopen. Totaal overprikkeld.

Ik verstond mijn lichaam niet. Daardoor was het zo ver gekomen. De signalen die mijn lichaam mij had gegeven gedurende voorliggende jaren had ik niet gehoord, gevoeld en niet gezien.

Door yoga, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, mindfulness en coaching kreeg ik weer contact met mijzelf. Ik ging mijzelf letterlijk en figuurlijk anders voeden. Ik kwam er achter hoe ik  energie oplaadde door alleen in de natuur te zijn, naar de sauna te gaan en te mediteren. Ik nam de tijd om mijn creatieve ik weer ruimte te geven en mijn stem te laten horen. Ik kwam op adem en het werd weer helder in mijn hoofd. 

Mijn missie is om jou te helpen veel eerder jezelf te kunnen zijn, zodat je door kunt met je leven en niet 2 jaar nodig hebt om het tij te keren.

Als gediplomeerd holistisch life coach, yoga docent, klankschalen masseur en creatief therapeut heb ik een breed palet om aan te sluiten bij wat jij nodig hebt om rust te vinden in jezelf en met jezelf.

Astrid Ogelo

Moyo....één woord voor hart, geest, leven, vertrouwen, moed, geloof, eerlijkheid en intuïtie. Het totaal plaatje, omdat we niet alleen ons hoofd zijn.

Klank en Ontspanning

Moeiteloos ontspannen.

Tussen waken en slapen. Bewust ervaren en toch geen besef van tijd en plaats. Vergelijkbaar met in “flow” zijn.

Dat is wat je kunt ervaren tijdens een klankschalenmassage van Moyolife. Wanneer je hoofd maar door en door gaat en je bij andere vormen van ontspanning het gevoel hebt moeite te moeten doen om niet steeds “in je hoofd” te zijn, zou het zo maar eens kunnen, dat je nu zonder moeite ontspant. Je hoofd komt tot rust en je lichaam ontspant volledig.

De trillingen van de verschillende klankschalen op je en om je heen helpen je in balans te komen. Je voelt ze door je hele lichaam!

Boek een individuele klankschalenmassage voor jezelf of geef er één cadeau!

Er zijn verschillende klankschalenmassages te boeken van korter tot lekker lang, individueel of samen, in mijn praktijk of op locatie.

Ervaringen van anderen

Schrijf je in voor de Moyolife nieuwsbrief

Heb je een vraag?

Moyolife draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders